Italiano, пътувам редовно до Солун заради моя болт
Пламче, аз вече съм го измислила даже си пробвах стратегията върху братовчед ми, който си дойде вчера.
Та стратегията е: Трябва ти период в който ще сте заедно поне 3-4 дни. Започваш от следобедната закуска, нещо по-близо до нормалния начин на хранене, в случая аз избрах малък сандвич 1/2 филийка хляб с пуешка шунка и маслини. Вечерята я направих със салата /повече краставици и по-малко домати - 2 БВ, за да създам обем, който ще му запълни стомаха/ 2 БП сирене и 1 БП шунка на кубчета, мазнините бяха 1 ч.л. зехтин, и само добавих малко сол и чубрица /беше ме жал да оскубя босилека ама днес няма да му се размине/. После направих солени мъфини, и докато станат, беше дошло време за последната закуска, и всичко си дойде много естествено. Тази сутрин той се събуди сам в 7.30 /последния месец е спал до обяд всеки ден/ и ми се оплака, че всичко е станало както съм казала- събудил се е от ужасна жажда в 1, и сега се чувствал прекрасно. Аз обаче вече бях готова със закуската му от 3 блока /овесени ядки със сирене и маслини/ и само го изчаках да изпие 1/2 литър вода и вече закусваше. За да свикне по-лесно съм му направила и една преди обедна закуска, която както и при мен с течение на времето ще отпадне... ама той вече е толкова здраво захапал, сам иска да яде по "моя" начин.
Така че, успех, и най-важното, не настоявай, ако трябва се прави, че не го правиш умишлено, опитай се всичко да изглежда спонтанно, и тогава да кажеш, ами то мило, от 3 дни ядеш правилно, харесва ли ти? Убеден съм, че няма човек който да не усети разликата.
Между другото, като ме видя как изглеждам, колко се е променила кожата ми, как се е променило излъчването ми, той сам настоя за това, в случая неговата суетност ми помогна невероятно много.