tanita68 написа:Manya написа:В различните магазини на Лидл е различно. Аз до днес там не съм срещнала нискомаслен котидж, независимо от марката, която предлагат в момента.
Маня, най-вероятно не си се загледала - нискомасления е трудно откриваем. Освен че е по 3 кофички в кашон обикновено е забутан и най-отзад, трябва човек да се наведе и да знае точно какво търси, че да го намери. Ето така изглежда кофичката:
Този с високата масленост е в тъмно синя кофичка.
Мда, днес посетих новооткрития Лидл на "Раковска", че ми е под носа. И за пръв път видях точно този котидж. (Заглеждала съм се, Танита, и друг път сте го рекламирали). Разбира се всичкия наличен отиде в торбата
Само 6 кутийчета. Определено при предишни посещения такава опаковка нямаше в кутиите.
Май ще трябва да ходя преди работа, когато са прясно заредили... Иначе в края на деня е ясно, че няма да има. Малко неудобно като грамаж за делене, но на всичко му се намира колая.
Все пак изварата си е много по приятен продукт и с много повече възможности за ползване и овкусяване.
Пък и нека да подкрепим българското производство, стига тия уклони по западните пъстротии и измишльотини.
Друго си е кофичка извара Маджаров със съга отгоре като я отвориш, дори когато е почти прясно произведена. Ба - ма, как веднъж не попаднах на читава опаковка. Явно машината им за запечатване на кофичките е афиф
Гого все нея я препоръчва, ама дали и при него е все с тоя дефект не знам.