Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Hippo написа:Kari, от Стевия лукс, течната не съм я пробвала, само тази на прах. Но тя стевията по принцип ми нагарча, въпрос на вкус и свикване. На мен например, в овес, в кисело мляко, чай и кафе ми е много вкусна, но в сладкиши, някак не ми се услажда. А децата, ако им сложа в чая, веднага усещат, че е стевия и не искат да го пият.
moni03 написа:Имам въпрос за стевията, какво ползвате? В био магазина ми предложиха една натурална-леко зеленикава на цвят в бурканче. Видях и една в пакетчета 90 бр. е кутията, но никъде не съм виждала течна от къде я купувате?
Kristal написа:Хора помагайте, тамън ми свърши рибеното масло и реших да поръчам и стевия от iherb обаче не знам доколко е полезна за диабетици, защото тук имаме един приятел диабетик, искам заради него да я взема, но ме е страх да не му навредя нещо на човека. Това едно и второ - някой има ли идея как стои въпроса с доставките в UK - някакви мита или мога спокойно да си поръчвам?
Manya написа:Можеш. Това е воден екстракт от стевия. Предполагам, че има по-подробно упътване на опаковката какво количество от нея отговаря като сладост на колко захар.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта