Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Всъщност какви могат да бъдат последствията при неясните протеини?
Да уточня, че под "неясни" нямам предвид боклуците по пазара, а тези, при които има неяснота или съмнения за някои съставки.
И за другото си права - важно е да се знае какъв е подсладителят.
Plam4e22 написа: ... А оттам нататък аз си имам моя дилема - по-добре протеин от купешко месо с неясен произход и с най-малко няколко тона хормони или просто да си вземам прахчето...поне си знам, че е чисто и не е престояло замразено в някой Аржентински фризер
Plam4e22 написа: Не се тревожа толкова за протеините, които ни се предоставят на пазара във вид на изолат или комбиниран. Много повече се тревожа за добавките...все пак малките камъчета препъват каруцата.
Plam4e22 написа: Днес поразпитах за тази Фирма Bio Game, обаче никой не беше я изпробвал. За сега разследването ми не е до никъде. Определено ще продължавам, но мисля, че трябва най-добре да опитам сама
Кои и какви добавки конкретно имаш предвид? Добавки към самите протеини или отделните самостоятелни хранителни добавки?
eldass написа:До сега само такъв съм ползвала и почти всики вкусове опитахме.
_belladonna_ написа:Попитах по имейла става ли за печене, отговорът е не! Какъв протеин ползвате за рецептите с печене. А този ще си го смесвам с овеса сутрин
Plam4e22 написа:... Та в този случай явно протеинът е "нагрухтян" с безмислени добавки (визирам нишестета или подобно), които не само са безполезни, но и разхищение на пари.
eldass написа:_belladonna_, а дали е възможно да ги питаш с какъв подсладител са, но на телефоните, които са посочени за търговия на едро - това е централата им, там се намира и производствения цех. Интересно ми е, какво ще отговорят на теб, а и нали трябва да е изписано съдържанието на етикетите на продуктите им, а не да се чудим.
Ние си го хапваме в чист вид като крем само с вода. Или го правя с тахан, мед и какао и става чудесен шоколад.
Italiano написа:Аз почти съм се навил на изолата на Syntrax. Тези 48 стотинки за блок са ми тъкмо до горната граница на допустимост.
Чакам само Пламчето да каже нещо за тази марка, ако и е известно ...
Hippo написа:_belladonna_ написа:Попитах по имейла става ли за печене, отговорът е не! Какъв протеин ползвате за рецептите с печене. А този ще си го смесвам с овеса сутрин
Защо някои протеини не стават за печене, Пламче имаш ли отговор на този въпрос?
Защото и на Карита са и казали, че нейният не става за печене, а в сайта на моя протеин, има рецепти, които са с термична обработка при 175 градуса. Аз моят си го използвам за печене.
Също така тук, в супермаркетите, продават брашна обогатено с протеини, а те се пекат.
Въобще каква е логиката сухите протеини да не могат да издържат на високи температури.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта