Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
ginette написа:Body Fat %-47=21кг.....................................Body Fat % 33=15 кг
Ще ги стапяме ,ще ги стапяме ..е по-бавничко ,но сигурноManya написа: Стига да постопя мазнинките, че при мен са доста доста
ginette написа:Маня,благодаря ти ,аз всъщност съм смятала обиколка на корем ,а не талията ми и може би оттук идват разминаванията ми .Ама много бързо смяташ
tanita , е и сега аз съвсем се обърках и какво излиза ,моите ли стойности са с повече мазнина и по-малка телесна маса ,нали ?tanita68 написа:ginette написа:Маня,благодаря ти ,аз всъщност съм смятала обиколка на корем ,а не талията ми и може би оттук идват разминаванията ми .Ама много бързо смяташ
Ами то си се смята обиколката на корема, а не талията. Така е написано, в калкулатора в сайта също се взима предвид обиколката на корема, а не талията. Така че правилно си смятала.
Именно затова при мерките ми има -корем(мерено е през пъпа) и отделно талия .Аз съм изчислявала(доколко вярно не знам) корем и сега вече не знам. Желаещи за проверкаManya написа:Abdomen преведено на български означава коремна област, а това се мери като обиколка на равнището на пъпа, което си е талия. Hips e ханш, който пък се мери 4 пръста под пъпа и обпваща най-издадените части в повечето случаи - зависи от фигурата и натрупванията на мазнините. Не е идентично на шивашките мерки за талия и ханш.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта