Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
zuzulin написа:Замисляме се много с мъжът(той е тираджия) ми да търсим реализация по Белгия,Холандия(мъжът ми е обиколил цяла Европа и част от Азия и казва,че тези страни са спокойни) някоя от тези страни,но е много трудно ,а и език трябва да се учи.А и приятели нямаме ,при кой да отидеш и да те насочи.От цяла Европа Италия е най-циганската държава,с най-малоумите закони и страшна бюркращина.Офффф това ми е болна тема и съм се настроила психически,че си отиваме в България,пък после на къде и аз не знам.
tanita68 написа:И аз реших да си направя равносметка как върви топенето на мазнинки чрез калкулатора в сайта на Сиърс:
01.05.2014................................................................20.01.2014
Body Fat %:47...........................................................Body Fat %:56
Body Fat Weight (lbs):87.............................................Body Fat Weight (lbs):112
Lean Body Mass (lbs):98..............................................Lean Body Mass (lbs):88
Мазнинките намаляват, но се увеличава крехката телесна маса. Явно се дължи на повечето блокове. Затова ми намаляват бавно килцата. От 40кг крехката телесна маса е станала 44,5кг. А пък мазнинките са намалели от 51кг на 39,5кг. Чак на мен си ми харесва резултата.
Tony написа:
Работа без нидерлански и то на прилично ниво в Холандия и фламандската част на Белгия е почти невъзможно да се намери, а във валонската част искат предимно френски. Тук и за чистач на улиците е необходима да имаш документ за положени изпити за минимум 2 нива нидерландски, за да те насочат за курс за преквалификация за метач на улиците. За образовани хора е добре да знаят почти перфектно английски, нидерландски и френски, немси също би бил от полза, за да имат повече шансове за работа. Може да се учи тук на място, но за това се плаща, а процесът е достатъчно дълъг във времето. Успех с решението!
/
Manya написа: Аз си карам на 11, въпреки че калкулаторът в сайта ми показва 9, защото с 9 чувствам глад.
Manya написа:Калкулатора на Бари изчислява все 11 блока. Тук в сайта е осъвременен и затова има разлика. Но тъй като принципа на Зоната е "Яжте, за да слабеете", ако при 9 блока изпитваш глад между храненията, пробваш и ги увеличаваш на 10 или 11 - според това как се чувстваш. Аз си карам на 11, въпреки че калкулаторът в сайта ми показва 9, защото с 9 чувствам глад.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта