Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Hippo написа:Предполагам, че няма и датски, или?
tanita68 написа:Zuzulin , има една компютърна програма за учене на езици, казва се Rosetta stone. Мисля, че има и италиански като езиков пакет. Има я в замунда, можеш да си я изтеглиш и да си я инсталираш на компа. Страхотна е за овладяване на чужд език, не те пуска на следващо ниво ако не си покрила изискванията на предишното. За жалост няма финландски като езиков пакет, иначе досега сигурно щях да го науча. Преди време пробвах с английски и за един месец бях научила бая.
zuzulin написа:Grazie за инфото....и аз имам инсталирана програма на Relaxa и с нея понаучих граматиката.Ще пробвам и с тази,която си ми препоръчала.Честно да ти кажа наживях се на тази Италия-хубава е само за туристи.Не знам дали и в другите по-бели държави е така,но тук е голяма мизерия и няма реализация.Имам желание да си се приберем в България.Да се похваля,днес успях с пазаруването и продължаваме по Зоната с щерката.Лека вечер
tanita68 написа:Хипо, току-що проверих в замунда - в грешка съм, има датски. Дано да ти свърши работа. Малко е сложно изтеглянето (поне от Финландия е така). Влиза се чрез друг сайт - трябва да заблудиш замунда, че влизаш от България. Иначе няма проблеми при тегленето. Другия вариант е някой от България да ти изтегли програмата и езиковия пакет и да ти ги прати, но имай предвид, че езиковия пакет е голям по обем, няма да стане на имейл, трябва да е през скайп. Успех!
Има общо 31 езика. Немски, шведски, италиански, руски, френски, английски(бритиш и американ), испански, португалски и един куп разни екзотични езици като суахили, китайски и т.н.
tanita68 написа:Хипо, всеки език има 3 нива. Айде, първото ниво да е за начинаещи, но другите две едва ли.
Hippo написа:tanita68 написа:Хипо, всеки език има 3 нива. Айде, първото ниво да е за начинаещи, но другите две едва ли.
Изтеглихме я. А може ли да се мине направо на 3-то ниво или трябва да се карат по ред? Следобед ще я разгледам по-подробно, че сега излизам.
Ще,ще само имай търпение и бъди стриктна .Поздравления за резултатите и ти желая ,кантарчето пак да те зарадва др. месец. Моят кантар си почива ,нещо ми е сърдитtanita68 написа:
А дано следващия месец и килцата да ме изненадат толкова хубаво!
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта