Italiano написа:Хммм, значи са резнали доставките само за Благоевград.
Ити,
За овес, от "нашия", виж тук.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Хммм, значи са резнали доставките само за Благоевград.
gogo написа:Italiano написа:Хммм, значи са резнали доставките само за Благоевград.
Ити,
За овес, от "нашия", виж тук.
Kristal написа:Този овес няма ли да се свари най-лесно в тенджера под налягане? Като чета за перипетиите със сваряването и ми хрумна да пробвам, тенджера имам, овес нямам, като се сдобия с любимата храна на магаренцата, ще докладвам
И си ги замразяват във фризера - после микровелето.... И то кво остава накрая от живото зърно... плявата...Italiano написа:Някои готвят 5 блока, а други - 50.
Manya написа:И си ги замразяват във фризера - после микровелето.... И то кво остава накрая от живото зърно... плявата...Italiano написа:Някои готвят 5 блока, а други - 50.
И аз, и аз! Ако имаше къде да си оформя пещ на дърва и огнище, и ток нямаше да ползвам.Hippo написа:той е върл нейн противник.
Manya написа:И аз, и аз! Ако имаше къде да си оформя пещ на дърва и огнище, и ток нямаше да ползвам.
Manya написа: И си ги замразяват във фризера - после микровелето.... И то кво остава накрая от живото зърно... плявата...
Italiano написа:Manya написа:Иначе, когато е само за мен - 20 блока и за 3-4 дни си ги оправям.
Italiano написа:Не пия, не пия.
Нещо не мога да му хвана ритъма - трябва да поръчвам през 10 дни нещо, което пристига след поне 20 и го изпиваме за 10 дни ... шашава работа.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта