от karina » Сря Апр 16, 2014 10:27 pm
Аз си изчислих 11 блока на ден, но имам 2 дни от седмицата с много голяма натовареност (13 часа на крак с 8 часа активна работа )и с тези 11 блока ми стана лошо преди няколко дни плюс това че не ги бях и изчислила много добре. Сега се оправих с пресмятането, но 11 блока си мисля че пак няма да ми стигнат в натоварените ми дни. Та се чудех дали мога да се храня 5 дена по 11 блока и 2 дена по 15 примерно.
Между другото Manya много си права, точно така ядях - много сладкиши, като всяко хранене завършвах с нещо сладко, защото ставах от масата гладна(сега разбирам защо). Бях се озовала в порочния кръг на въглехидратите. Сега се опитвам да се справя, но организма ми е свикнал и сега съм като в "абстиненция". Но щом казваш, че ще отшуми това ме успокоява.
И така малко инфо и за мен: 105кг, 160см височина, ханш 123см, талия 128см. Преди 17 год имах много стресов период от живота(бях на 22г и 65кг) и тогава почти не се хранех, само кафе и цигари. Когато нещата се пооправиха и започнах да се връщам в релси започна и качването на килограмите. Аз намалявах храната, а килограмите растяха. Ето ме сега 17г по-късно и 40кг от горе с които не съм спирала да се боря, но все нищо. От 4г живея в Англия и тук качих 13кг. Начина ми на хранене просто е безобразен. Много фаст фууд, пици, пържени картофи, пепси и мноооооого шоколад. Започнаха да ме болят ставите, кръста, коленете. Постоянно съм уморена, начина ми на хранене ми е "изял" мускулите(разбрах го чак сега)и аз за да имам сила да работя започнах сладкото, защото имах нужда от бърза енергия. С времето количеството се увеличаваше и попаднах в порочен кръг. И така един ден във ФБ видях фитнес инструктор, който изготвя хранителен режим за отслабване. Поръчах си и аз. За 105лв ми направи хранителен режим, тренировъчен и суплементи. Пет хранения основно пиле и салата и аз гладувах като куче, но ми и причерняваше много и не можех да работя. На третия ден едвам издържах и той ми каза да взема да пия Хром Пиколинат и няма да ми става лошо. Оказа се че то поддържа кр. захар да не пада до ниски нива. И тогава си казах " Абе каква е цената на това отслабване, щом трябва да потискам естествените функции на организма си. С храната ще свалям кр. захар с хапчето ще я вдигам. Това означава ли че цял живот така трябва да живея, а и колко здравословно е това изкуствено поддържане на кр. захар." И тогава се сетих за Зоната. Бях чела от един др сайт, но нещо там нещата не бяха много ясни и нищо не разбрах, но това за поддържане на кр. захар съм го запомнила и ето ме тук. Сега тичам всяка сутрин около 30-40 мин и пия Л-карнитин, взимам Омега 3 три пъти на ден, правя упражнения и се опитвам да вляза в Зоната. Всичко това от 10 дена (толко глад за 10 дена та имам чувство че са 50 дена), ама няма да се откажа.Особено като чета за вашите резултати знам, че има смисъл.