Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Слонче, като спомена за тефлоновите формички, та се замислих дали проблемът ми не е във формичките, т.е моите силиконови нещо да не са в ред ... купих ги от Джъмбо, изглеждат стандартни, ама знам ли - може силиконът да е по-дебел ...
Tony написа:Мили хора и най-вече Маня, моля за идейки, че се оказа както на всеки празник, че приятелите без деца ще се съберат у нас, щото само ние с деца и уж ни е трудно да се организираме...ама нейсе.
Та, да си дойда на питането. Имам ето такива формичкиза великденски сладки /клипче е / - по обясними причини сладки няма да правя, но си мислих нещо солено зоново да спретна с тях, та ако се сетите как да смеся да речем....рикота с пасиран нахут, или нещо такова, което да може да стане за тях. Май ще направя някаква разрядка с авокадо, сварено яйце и чесън за отвътре, а за подложката мислих да ползвам от пицата на Стеф... Всяка допълнителна идея ще ми е от полза.
Ми тъй де - и аз човек и аз душа нося и аз трябва да ям нещо...
tanita68 написа:Защо не вземеш да добавиш смлени орехи? Само ще трябва да си ги сметнеш. Те би трябвало да уплътнят сместта, а и вкус ще и придадат. Само не знам как ще ти се вържат с авокадото, нали и орехите са мазнина.
Tony написа:Мили хора и най-вече Маня, моля за идейки,
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта