Хранене и въпроси в Зоната (за начинаещи - тук) - част 1

Дискусии свързани с правилното и здравословно хранене

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Хранене и въпроси в Зоната

Мнениеот gogo » Сря Юли 03, 2013 12:24 pm

Определено храненето в зоната и при мен намали драстично желанието за ядене на шоколад и други сладки неща. Бях голям любител на баклавичките и подобните на тях. Последните години почиваме в Турция и задължително навръщане си взимах някоя и друга кутия с баклава. Тази година, живот и здраве, баклавички няма да се купуват.И най-важното - въобще не съжалявам. :done:

Киселото мляко и аз си го смятам половин кофичка за 1ПБ + 1ВБ.
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Зоната

Мнениеот Italiano » Сря Юли 03, 2013 12:47 pm

nympheacea написа:Italiano направо ми е жал за теб, кажи ми какво да те правим с това недоспиване, честно, много го умувам и последното което ми дойде в главата:
Смени си възглавницата!
Ако трябва промени посоката в която спиш
Ако трябва смени жената /за малко/ :laugh1:

EDIT: PIPILOTAaaaaaa Искам LIKE бутон като във ФБ.

Обаче знаеш ли, че може да си права!?! За възглавницата, де. :mrgreen:
Ще пробвам!
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Eskarina » Чет Юли 04, 2013 10:28 am

nympheacea написа:Italiano направо ми е жал за теб, кажи ми какво да те правим с това недоспиване, честно, много го умувам и последното което ми дойде в главата:
Ако трябва смени жената /за малко/ :laugh1:

italiano, ПАК си въвлечен в Зонова интрига. Чудя се :think2: , как така пак на теб ти предлагат такива ЕКСТРИ :)
Eskarina
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Italiano » Чет Юли 04, 2013 1:31 pm

Знам ли ... някакъв зонов чар имам ...
А и кажи - с тази синя шапка и жълти ръкавички не съм ли много секси?!
:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Чет Юли 04, 2013 5:55 pm

Ех, че хубаво си бъбрите тууууук :) Но за съжаление нямам време да се включа. Влязох само да ви кажа, че до 4 дена няма да ме има, защото Пипи ще ходи на :camp: на малко езеро , където ще може да :swimm: и да пие :beer: , като смята брутално да излезе от Зоната :bigsm27:
Вие не се притенявайте за мен, аз ще съм добре, и ще пия по едно за вас :bow:
Ако пипна интернет из гората, ще ви посещавам, ама.......:confusion-shrug: дано да хвана нет :) Хайде вие тук да слушате, аз не 7ми се връщам :bigsm22: Много ви обичам, и умната :)
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот nympheacea » Чет Юли 04, 2013 6:02 pm

Пипи приятно изкарване и не се притеснявай, ние ще зонираме достатъчно и за теб,. Пък като си дойдеш ще ти предложим рамо да си поплачеш от извън зоновите последствия.
А относно умната, ако не се намери ще минем и с русата само.
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Eskarina » Чет Юли 04, 2013 11:39 pm

Italiano написа:Знам ли ... някакъв зонов чар имам ...
А и кажи - с тази синя шапка и жълти ръкавички не съм ли много секси?!
:laugh1:

Italiano, чарът ти е в усмивката. :bigsm2:
Ама не я пускай толкова често в действие, че нещата могат да излезнат извън контрол. :but: :skyle21:
Че и без това имаш Зонови прегрешения :laugh:
Носи ти се славата вече, знаиш ;)
Eskarina
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Pipilota » Пет Юли 05, 2013 8:24 am

Ехооо, ааа къв кефффф:) да си вляза във форума от палатката, в дълбоки гори тилилейски:)) голяма работа са технологиите. Всички се изпотръшкаха, само аз мъждукам с ай-падчето в палатката:)) и да се оплача.... колко се точих да изпадна в дълбоко алкохолно опиянение, обаче :oh: се засилих с една водка, и до там...грам не ми се "отвори жабката", демек грам не ми се отвори глътката :think: Повредих се нещо май :oh: защото преди ми се ослаждаше много :angel: и ми трябваха количества да ме събори :laugh: не че е за хвалене, ама просто сравнявам преди и сега
Обаче няма да се отказвам :laugh: утре вечер продължавам с опитите :lol:

Иначе какво забелязвам, вируса който Италиано пусна в дневника на пламчето май започна да изтича и тук и в другите теми :laugh1: Това неговото секси излъчване започва да става заразно :)))

Айде аз се мушкам в спалния чувал, и съм нани-нани :msmile3: а и да кътам батерята,че да мога да ви наглеждам и утре, че с тоя вирус из форума не ми се иска да пропускам купона :laugh4:
Аз иначе съм се екипирала със зарядно на слънчеви батерии, ама утре ще го пробвам :mrgreen:

Айде това беше на живо от гори тилилейски:))) А на вас лека зонова вечер, ааа т.е при вас сутрин :laugh:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Пет Юли 05, 2013 9:52 am

pipilota написа:Вие не се притеснявайте за мен, аз ще съм добре, и ще пия по едно за вас :bow:

Ето това се казва саможертва! :laugh:

Ескарина, върнаха ми делото за преразглеждане, та сега съм на пробационен период. Никакви прегрешения.
:laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Eskarina » Пет Юли 05, 2013 2:37 pm

italiano, рецидивист такъв :blueye: :)
Май трябва да бягаме от теб :bigsm31:
Внимавай, пази поведение поне докато pipilota я няма :but:
:laugh3:
Eskarina
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Italiano » Пет Юли 05, 2013 3:00 pm

По-скоро сега е време да се развихря, защото като се върне Пипи, ще ми дърпа ушите.
Но няма да го направя, защото съм примерен. :angel:
:mrgreen:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Пет Юли 05, 2013 7:37 pm

Italiano написа:По-скоро сега е време да се развихря, защото като се върне Пипи, ще ми дърпа ушите.
Но няма да го направя, защото съм примерен. :angel:
:mrgreen:

жалко, имах големи очаквания .....
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот gogo » Пет Юли 05, 2013 11:32 pm

:love1: Пипи, ама и ти си една работохоличка :laugh4: , но щом не ти дава мира давай :techie-typing: А като се върнеш май ще трябва да отвориш една тема на Италиано да се вихри в нея :mrgreen: , че нещо бая теми се разводниха. Няма лошо от зонови закачки :love1: , ама май е добре да са на едно място :hug: Почивай си :msmile8: и не ни мисли много много поне за малко :eek:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Pipilota » Съб Юли 06, 2013 8:40 am

Гогоо, хич не съм работохоличка:) просто тия дни на къмпинга всички се натръшкват от алкохол, ( включително и мъжо) и на мен ми доскучава :)
Обаче вече се убедих, че след много дълго спазване на зоната, определено човек се отърва от упорити вредни навици:) говоря за алкохола. Втора вечер се пробвам да изпадна в удоволствие от течни въглехидрати :laugh: обаче 50-100 грама, и до там. Не ми е вкусно вече и това е, което всъщност е много хуваво нещо. Продължавам да се изследвам в различни ситуации, и е супер интересно да откривам все нови и нови промени :hug:

Иначе, относно спаменето, абсолютно си прав :bow: дневниците са единственото място, където може да се разводнява. В правилата на форума пише, че собственикът на определения дневник решава до колко може да си спами дневника, тъй като това си е негова територия:)

За сега всичко е под контрол в другите теми :done:
А пламчето ако прецени, може да прекрати делото на италиано в нейната собственост на форума :done: т. е в нейния дневник;)
Всичко е много весело, и същевременно зоново. Все пак повечето вече са " стари кучета" тук в зоната, и тук таме някой страничен коментар не мисля, че е нарушение:) и разбира се, когато се включи някой начинаещ, всички се отзовават строго по темата, за което много много благодаря :hug:
Хайде аз да се прибирам в спалния чувал :laugh: и утре пак ще ви посетя, в зависимост от това как ще ми се отразят течните въглехидрати на третата вечер:)
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Съб Юли 06, 2013 11:07 pm

Гого, нека има шеги и закачки. Иначе ще стане много стерилен Форумът и ще има по 2 поста на ден.
Всичко с мярка, разбира се.

Лично на мен ми е много приятно да си лафим тук.
Вече на няколко човека се опитвам да обясня за Зоната, а те ме гледат все едно за секта им говоря.
С вас стават много по-интересни и интелигентни разговори.
Всеки ден влизам с нетърпение във Форума и се надявам да има повечко "жълти иконки", т.е. непрочетени мнения.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот marianapanova » Нед Юли 07, 2013 12:20 am

Италиано и аз като теб с интерес следя форума и мисля,че е по забавно така. Аз също когато разказвам за зоната на близки и приятели те ме гледат и мислят за луда :-D че някой ми промива мозъка :laugh1:
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Здравословно хранене