Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Най-простия вариант - мериш си блоковете (1 БВ - 14 г), които си решила, заливаш ги вечерта с вода и на сутринта ги добавяш към закуската или ги поръсваш върху салата. А можеш и да ги свариш. Но накиснати стават достатъчно приятни за дъвчене. Лично аз и цели зърна овес обикновено не варя, а само кисна 1 нощ. Но е въпрос и на вкус. (А едно време преди Зоната овесените явки ги хрупах на сухо като храна за птици - така винаги са ми били най-приятни)
Manya написа:Ако е рецептата от сайта, купила си си овесените ядки, които са ти нужни
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта