Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
marianapanova написа:Тони, Танита вие като бременни дали сте обърнали внимание пи колко вода нс ден сте пили?
Аз стигам до 4 литра и пия вода 24 часа в денонощието и разбира се много пишкам, но имам чувството, че това е много вода която я пия. Питам една позната която също е бременна тя казва,че изобщо не и се пие и не пие много вода.
marianapanova написа:Танита благодаря,Хипо аз да съгласна съм обаче забелязах,че как да го обясня ами примерно тази сутрин ставам тегля се и ми показва едни килограми мама миа нали всеки ще каже нормално е бременна си и т.н та легнах отново без да съм хапвала пийвала и след около 30 мин ми се припишква отново,съответно реших отново да се кача на кантара и показа с 400 гр надолу.Това ме притесни да не би да задържам вода от камилското ми напояване всекидневно!
Извинявам се за подробностите!
tanita68 написа:Не знам как стои въпроса с майчинството тук, но срещам много финландки с по две, три и дори четири деца. И това са млади жени.
Даже преди няколко месеца, когато за първи път срещнах една майка на разходка с четирите и деца бях леко шокирана. Не заради броя на децата. Просто се учудих как успява да се справи с четири деца на разходка навън.
Italiano написа: Да, и в България има такива майки, но са по-мургавки.
И не водят децата на разходка, а ги пускат да се разхождат сами из контейнерите, кофите и центъра.
(чудя се каква емотиконка да сложа - смешна или тъжна ...)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта