Възхищавам ти се, направо ти свалям шапка
и каквото и да кажа повече, все ще е малко
Ти си един от примерите ми в Зоната не само за физическа трансформация (тя е най-незначителната). Мисля, че това имаше предвид Гази, когато ми написа че "малко неща могат така директно да променят светоусещане, самочувствие и себепознание както Зоната".
В последно време, ако някой започне да ми се оплаква от физически болежки и в същото време нищо не прави за себе си от мързел се улавям, че леко се дразня и започнах директно да ги изпращам в твоя дневник, на Гази и още няколко във форума
. Знам, че много хора не са готови и подсъзнателно дори им харесва само да се оплакват, без да правят нищо конкретно, но се надявам някога да проумеят, че много неща са в техните ръце...
TanyaS написа:Чудя се защо не съм се пробудила по - рано?
Защо съм проспала толкова време?
Или това ми е житейския урок ?
Не съжалявай за пропуснатото време - всичко идва точно тогава, когато трябва и когато сме готови за него. А житейския ти урок едва ли е бил само един...колкото по-силен е човек - толкова повече уроци му се дават и научава. В този смисъл ти си невероятно силна жена и трябва да се гордееш със себе си и уроците, които си научила