Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
zon4o написа:Вие месцето след преработка ли го смятате. Аз като си мерих домашни пуешки гърди след готвене бяха точно на половина. И така почнах да ги смятам, защото имам и сварени пуешки буркани и ги изчислявам по 1/2 от суровия грамаж дали греша ?
zon4o написа:Вие месцето след преработка ли го смятате. Аз като си мерих домашни пуешки гърди след готвене бяха точно на половина. И така почнах да ги смятам, защото имам и сварени пуешки буркани и ги изчислявам по 1/2 от суровия грамаж дали греша ?
Ivy написа:Здравейте и от мен!От няколко години се боря с килограчите,горе-долу около 25кг.По принцип винаги съм подържала тегло до 52кг при ръст 158см.След това постепенно качих 8кг и не можах да се справя с тях.Забременях с второто си дете и качих общо11кг,което беше добре.За година почти си върнах теглото от 60кг и бях обнадеждена,че ще се оттърва и от другите 8 от преди това.Тогава обаче ,предполагам,че от стрес защото не спирах да работя от къщи докато гледах малката,лавинообразно качих 19кг.След като пробвах все здравословни диети ,ходих на ендокринози и пих Глюкофаж цяла година без никакъв ефект ,започнах да чета темите за Зоната.Прочетох и двете книги на Бари Сиърс и тази на Папазова и от 12.01.2013г. съм Зонова.Спазвам всичко много стриктно и ползвам кантарче.Имах няколко прегрешения,че семейните ни празници през февруари и началото на март бяха няколко- и така да се похваля резултатът ми до тук за 2месеца е 6,5кг.Може би щеше да е по-добре,но и на това съм много доволна. Да добавя и че спортувам поне 3-4 пъти седмично на крос-тренажор изминавам по 7-8км и се насилвам да пия вода,че тя ми беше голям проблем.Иначе се чувствам прекрасно- сита,с енергия и не се изнервям от глад.В момента обмислям да включа и останалата част от семейството,като съм и изчислилала блоковете и вече съм ги изпробвала няколко пъти да се хранят зоново. Ще ви следя с удоволствие и като ми остане малко време ще дам и аз няколко рецепти,които съм си направила.Успешен ден на всички!
Yamira написа:Здравейте, Аз съм по зоната от неделя - общо 3 дни и този е четвъртия. Иви и на мен така ми се лепнаха килограмите от всяко дете по 10 кг. . Сега съм 86кг при височина 167. Мечтая си да стана 70 кг. Преди бях 65 кг. но беше отдавна и смятам че 70 е добре. Гледам че преди 1 година си писала, дано имаш ресултати!!!
То сигурно има начин във форума да се ориентирам по добре. но това ми е първия пост.
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта