Italiano написа:Мариана, ти май си написала проблемите - пропуснати късни хапвания и по-малко вода ...
Обаче, като ти гледам въглехидратите, се чудя как можеш да караш само на домати и краставици и какви огромни количества от тях изяждаш.
Пробвай да ги замениш малко с плодове - те нали са фруктоза, а тя по-бавно навлиза ...
Марианка, донякъде се съгласявам с Италиано, донякъде не. Съгласна съм за пропуснатото ядене и водата, относно зеленчуците ще кажа само, вслушай се в това какво ти се яде, тялото знае от какво има нужда, пример: Аз в началото няблягах много на краставици, защото са по-големи като обем и ме засищаха. С течение на времето, усетих че стомаха ми се смалява и вече ми е трудно да поглъщам големи обеми. Минах към по-малко обемни зеленчуци, но с повече въглехидрати /домати/. В началото се опитах да ям плодове. Установих, че по-концентрираните въглехидрати не ми действат добре, имам в предвид че, те са по-малко като количество и дори и няколко грама разлика са значителни като въглехидратно съдържание. Признавам, организма ми беше изключително чувствителен към тях, за това просто ги спрях. Сега, в жегите, дори и доматите ми идват в повече, вдъхнових се от Ескарина, 2 яденета ги правя с кисело мляко. И понеже вечерята ми само беше 3 блока, за да не ми става тежко, преместих 3-те блока за обяд /кисело мляко/ сега вечерята ми е 2 и е предимно домати /повечко/ и разликата до 2 БВ я слагам краставички. Протеините комбинирам сирене и пуешка шунка, защото само шунка ми е много сухо а само сирене, много солено.
Накратко казано, слушай си стомахчето, то най добре знае от какво имаш нужда.