Italiano написа:Gogoh, 1,33 ВБ, ако трябва да сме точни.
Ама не му се ....
Да, така е сбърках сметките... До тук ме доведоха компютрите

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Gogoh, 1,33 ВБ, ако трябва да сме точни.
Ама не му се ....
gogoh написа:Хипо... , аз все още не съм диабетик, и се надявам да не стигам до там
. По-нагоре в постовете си съм писал, че имам свръхпроизводство на инсулин, което се води диабет тип 2, но е обратим процес, т.е. - лекува се.
newwoman777 написа:Много ти благодаря,че толкова обстойно ми обясняваш.....
аз бях свикнала с мисълта,че е доживот това заболяване и някакси се отпуснах-затова и не съм стриктна в Зоната.....но тези две седмици,в които по невнимание спрях Еутирокса и видях колко по-добре се почувствах,серизоно се замислих какво правя със здравето си и сина ми ме попита-искаш ли живот и здраве да доживееш да гледаш внуците си или не-помисли си преди за си купиш тайно шоколада или да ядеш с нас тортичка....
сега остава да намеря от някъде и Волята и съм готова !![]()
Значи щом ти пиеш Рибеното масло и вит.Е и аз ще го правя,няма логика да е зле.
А какво е това лекарство,което казваш,че си пиеш,за хашомотото ли е,аз освен Еутирокса не съм чувала друго.
А друга добавка за нас знаеш ли дали е ок да се пие-от Айхерб?Четох в друг форум за алтернативно леение на Хашимото-за Алое Вера-гел, Селен ,хомеопатия,спиране на Глутена изцяло и др.такива.
Далече съм от Зоната ли,изцяло ли?
Маня написа:newwoman777 написа:
А за глада - ако правилно балансираш менюто си, приемаш точното количество протеини, въглехидрати и мазнини, глад няма. Щом изпитваш глад, или не си определила правилно блоковете си, или не си балансирала всяко отделно ядене както трябва. В Зоната не се изпитва глад. След седмица това чудство изчезва. След седмица изчезва и желанието за сладки неща. Така че прояви воля и бъди стриктна и сама ще усетиш резултатите.
mahona написа:Въпросите са за форума естествено..всички питат.Но един съвет от мен още..аз започнах зоната едновременно с Шуслерови соли за здравословните си проблеми...и дори питах тук дали някой ползва.Слава богу никой не ми отговори и това ме накара да започна да се самонаблюдавам.Забелязах, че те ме изкарват от зоната макар и да се водят напълно безвредни и аз да се опитвах да се центрирам със всичко спазено на 100%.И тъй като целта ми беше да се настаня точно в центъра на зоната във възможно най кратък срок..аз просто ги спрях(шуслеровите соле) и тогава нещата при мен започнаха да се случват прекрасно!Така че съвета ми е ..остани си на предписаните лекарства и чиста зелена зона поне 3 месеца и след това търси добавки.Но тогава ще имаш опит и познания за себе си повече от сега и ще прецениш реално какво ти е необходимо без да се влияеш от мнения на други.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта