Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
petia написа:Здравейте! Получих кръговиден косопад /- окапване на косата на кръгове/ големи колкото нокътя на малешката.Три петна са най отгоре на пътя на косата. Някои да е имал същият проблем..и знаете ли с какво да се мажа да се скрият по бързо. Ужасно е просто.
petia написа:Благодаря на всички за съветите.На лекар не съм ходила.Писнало ми е от болници. Мравчена киселина няма как да намеря.Никой не е чувал за такава.Да, домашен любимец имам - персийка , но не мисля че е от нея с нас е вече 4 години, преди това съм имала пак котета и не съм имала проблеми.Ще се намажа с чесън, дано помогне.
Toni написа:Здравейте !
Обръщам се към вас със следния въпрос - Някой ползвал ли е настойка от черен бъз и захар или мед за засилване на имунната система ?
Интересувам се, защото дъщеря ми доста често боледува -кога настинка, кога ангина или грип и като бонус към това и гъбични инфекции. Посъветваха ме сега да направя тази настойка и от началото на октомври да пие всеки ден по 1 супена лъжица.
Ще съм ви благодарна, ако имате опит и споделите.
Italiano написа:Тони, ваксинирали ли сте детето?
Защото аз от лични наблюдения се убедих, че ваксините съсипват имунитета.
Така или иначе най-добре е да минете през хомеопат (пак от лични наблюдения). Ама истински.
Щото бъз, мед и т.н. могат да ви решат проблемите само временно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта