Здравейте, най-после се добрах до компютър

и бързам да си излея мъката.
Тези дни бях постоянно в движение и не успях да ви се оплача, но ще го направя сега. Какъв шок преживях в четвътък сутрин.

Преди известно време бях получила първата ми пратка от iHerb с двата вида рибено масло, които бях поръчала. Едното препоръчаното от Гого
Now Foods, Super Omega EPA, Double Strength, 240 Softgels. А другото
Now Foods, Ultra Omega-3, 500 EPA/250 DHA, 180 Softgels. Поръчах второто, заради различното съотношение м/у ЕРА и DHA. В първото, то е 3:2, a във второто 4:2. И така, след около седмица отворих първото и дъщеря ми започна да го пие, заедно с цинк, за да се ботим с акнето. Не съм му правила теста с фризера, защото реших, че Гого вече го е правил, а то е същото. В това време, аз си пиех от датското рибено масло, което бях поръчала преди това. Но тази сутрин, то свърши и аз отворих втората опаковка рибено масло от iHerb. И що да видя.

Изправи ми се косата...

Капсулите матови.

Реших да мисля позитивно и си викам сигурно са някакъв друг вид. Да ама не!

Взимам една капсула, тя направо дървена. Като я стиснеш се напуква.

Ужас. Направо не можах да си намеря място, в първия момент. Аз ли съм най-големия карък, бе? Що народ си поръча рибено масло и никакви проблеми, а при мен от първата пратка...
После си викам, здраве да е. Ще направя теста с фризера и ако маслото е ОК, ще го изсмуквам от капсулите. Те и без това така лесно се пукат, толкова са сухи. Лошото е, че преди три дни си поръчах още две опаковки от същото масло. И така... направих теста с фризера и на двета масла. Това на Гого, леко помътня, но не замръзна, а другото въобще не се промени. И сега си пукам капсулите и изсипвам маслото, така го пия, докато ми дойде другата пратка. Ама, ако е пак такова...
Чудя се някакво оплакване ли да напиша, как, къде? Аз не съм много добре с английския, та не знам, според вас какво да направя?