Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Plam4e22 написа:Най-малко такива "допълнителни" работи има в Нектар с вкус на Лимон . Така че , Ити, ако се пестиш за медицински, вземай свежо Лимонче
П.С. Ити, до сега опитвал ли с някое протеинче?
Hippo написа:Между другото моят изолат излиза точно 50ст. за блок. Така че, ако искате за зареждам куфарите с протеин, началото на юли ще съм в БГ.
Ити,прекрасна статия То наистина човек вече не знае какво да яде и аз вече разучавам за протеините на прах ,но все още не зная на кой да се спра .Чета в Готварската за протеини ,които стават и за готвене ,но явно още трябва да почетаItaliano написа:Следва един дълъг пост, но ето какви протеини ядем:
Взех да разгледам етикета на една шунка. От известните марки е. Та ето какво съдържа - месо, вода, нишесте, сол, соев протеин, захари, желиращ агент карагенан, растителни фибри, подправки и аромати. Но това не е всичко - минаваме на Е-тата ...
Та, на фона на това, някак си доста по-безобидни ми изглеждат протеините на прах.[/b]
И аз съм в чуденка ,чакам по-вещите да препоръчат,а и да прочета още по въпроса.Italiano написа:Обаче сега съм отворил един сайт и се чудя "ягодов мус" или "шоколадов трюфел" да избера като вкус на Нектара на Синтракс (между другото много тъпо име за хранителна марка - звучи като антракс).
Има още "ябълка" (много обикновено ми се струва), "кафе" (не го понасям като вкус и аромат), "бисквити и сметана" (представа си нямам какво ще е това) и "ванилов сладолед" (изтъркано).
Мнения?
Може и за някой от другите вкусове, не е задължително само по първите 2.
Italiano написа:Хвърлям се на ягодата, като по-традиционно.
Айде, пожелайте ми успех!
Italiano написа:Успех, успех, ама взех, че си поръчах и ягодата, и шоколада, та да не се чудя.
Сега чакам 2 опаковки.
Italiano написа:ЛИНК
Като отворите на Нектара и разджъгате вкусовете, цената се сменя на 55 лв., но звъннах и казаха, че е техническа грешка и цената си е 52 лв.
Казаха, че един от вкусовете го нямат и чакам да ми звъннат да кажат точно кой.
Стискайте палци да не е ягодата или шоколада!
За поръчки над 50-100-150 лв. и т.н. има подаръче.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта