mahona написа:Ако вместо яйце сложиш сварен овес,но по сочен и добре сварен ,той ще спои каймата.Аз с него си зонирам сърмички с телешка кайма и стоят много добре.Ползвам го и в други запеканки с кайма.Винаги варя повече ,за да имам за добавка на манджи или супи.
mahona ,би ли споделила рецептата си за зелеви сърми с овес и кайма .Аз видях и рецептата на сърмите на Маня,много добре обяснено ,но мен ме затруднява меренето на киселото зеле ,от което се стича ''чорба''( дори съм си мислела да го мина през центрофугата за салати ) .Как разделяте зелевия лист на 1/2 или 1 БВ. Нещо запецнах , по-лесно ми е да смеся продуктите в една зонова манджичка ,но друго си е сърмички .