Italiano написа:3.90 лв. за килограм ли?
Ако е така, си е направо евтино.
И така може да се каже, но имайки предвид че изварата е отпадъчен продукт от производството на кашкавал ..............

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:3.90 лв. за килограм ли?
Ако е така, си е направо евтино.
Шапка написа:Колкото до месото, гледам да е пилешко или телешко, чисто месо, и част от него ги моля в магазина да ми го смелят. Само че вече 1 месец месарницата е в отпуск и се наложи да похапвам... от тези по 42 г за блок.![]()
qgodka8 написа:Момичета как да си определя пилешкото ?купувам си от магазина пилешко филе без кожа и го пека във фурната без нищо - 28 гр ли трябва да ям или 42гр
qgodka8 написа:Момичета сутринта след закуска ми се приспа ама много чак си легнах. Какво съм сбъркала че така стана. Закуската ми беше пилешко-2б, бадеми-2б, грозде-2б
qgodka8 написа:За това не се бях замислила. А проблем ли е че понякога въглехидратите ми са само плодове специално на закуските
Manya написа:Някои продукти, след топлинна обработка, намаляват обема/теглото си. Ако свариш/задушиш по-голямо количество броколи, което ще ползваш на няколко хранения - много по-удобно е да знаеш в обработен вид колко е. А ако го ползваш сурово в салата си е 320 г за 1 БВ.
Пилешкото също го мерим сготвено, поради високото съдържание на вода в предлаганото по нашите магазини.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта