Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Hippo написа:Валентина, вечерята ти е идеално балансирана. Нали пуешкото филе не е печено, а направо готово за ядене от магазина, от типа на шунката. Защото много от начинаещите правят грешка, като бъркат пилешки или пуешки гърди и филе.
арлина написа:Така, дава ми 11, но си слагам третата активност. Да, танците са много натоварващи, за един час бая вода изтича от мен, но Пилатеса за мен е по-слаба физ. активност - т.е две тренировки Пилатес, равнявам на един урок по танци. А за ходенето пеша - работата ми е 12 часа в седнало положение, това е моя начин да се раздвижа вечер. Ако и тук бъркам, моля поправете ме
Или в дните с танци да добавям по един блок и да видя как ще се чувствам
Hippo написа:арлина написа: А за месото останах с впечатление, че се взема суров вид.
Така е, изключение прави пилешкото, защото е тъпкано с вода.
Kristal написа: все пак не пия, не пуша, по мъже не ходя, едно кафе пиех и него го спрях
Стеф написа:Kristal написа: все пак не пия, не пуша, по мъже не ходя, едно кафе пиех и него го спрях
И нещо започна да те стяга в главата - пък то било това, че ореол ти избивал Ще те обявим за светица
ValentinaV написа:Здравейте отново, ще напиша каква беше моята вечеря, ако може да ми кажете дали съм в правилната посока
Изпечени на грил-тиган тиквички - 240 гр. - 1БВ
краставица - 240 гр. - 1/2 БВ
домат - 120 гр. - 1/2 БВ
вино - 115 гр. - 1БВ
маслини - 9 бр. - 3 БМ
извара - нискомаслена - 112 гр. - 2 БП
пуешко филе - 42гр. - 1БП
струва ми се, че беше малко калорично
Kristal написа:Някой не знае ли нещо повече за какаото, може ли да се пие вместо кафе и изобщо с какво може да се замени кафето, да не е чай де, защото го мразя все пак не пия, не пуша, по мъже не ходя, едно кафе пиех и него го спрях
gogo написа:Kristal написа:Някой не знае ли нещо повече за какаото, може ли да се пие вместо кафе и изобщо с какво може да се замени кафето, да не е чай де, защото го мразя все пак не пия, не пуша, по мъже не ходя, едно кафе пиех и него го спрях
Кристал, какаото е полезен за здравето продукт. Съдържа полифеноли,подобни на тези във виното, които се отличават с антиоксидантните си свойства. Освен това всички въглехидрати в какаото са фибри. Тези данни, разбира се се отнасят за истинското какао. Аз си купувам какао на зърна, което съм изчислил по етикет, че 1БМ=3гр. Зрънцата си ги дъвча направо така за мазнини. Не съм пробвал още да ги смелям и да направя топла напитка с тях.
Kristal написа:gogo написа:Kristal написа:Някой не знае ли нещо повече за какаото, може ли да се пие вместо кафе и изобщо с какво може да се замени кафето, да не е чай де, защото го мразя все пак не пия, не пуша, по мъже не ходя, едно кафе пиех и него го спрях
Кристал, какаото е полезен за здравето продукт. Съдържа полифеноли,подобни на тези във виното, които се отличават с антиоксидантните си свойства. Освен това всички въглехидрати в какаото са фибри. Тези данни, разбира се се отнасят за истинското какао. Аз си купувам какао на зърна, което съм изчислил по етикет, че 1БМ=3гр. Зрънцата си ги дъвча направо така за мазнини. Не съм пробвал още да ги смелям и да направя топла напитка с тях.
Ей, бравос, това ми трябваше. Моето какао е купувано от специализиран магазин и е с добро качество, значи мога да си правя по едно какао сутрин, като си го балансирам със закуска без мазнини отвреме навреме. Благодаря Със сигурност ще си купя от това, което ми показваш, имам си кафемелачка и ще стане супер. Обаче въпроса с редовната напитка сутрин ми остава висящ, май ще се уча да пия чай.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта