desuna Добре дошла

Виждам че тук момичетата са ти помогнали са ти отговорили много добре

Аз мога само да допълня за главоболието ти- Зоната не е магическа пръчка, с която мигновено да се излекуваш. Главоболие означава много "лоши" айказаноиди. За да на намалиш тези хормони, ти трябва време, поне 2-3 седмици стриктно хранене в Зоната.
И ако смея да попитам, по коя таблица си изчисляваш менюто, че много потайно ми прозвуча това "по една таблица"

Другото нещо, ако е възможно да пишеш на кирилица, защото много хора се затрудняват или се дразнят от писането на латиница.
И още нещо - не знам дали по погрешка си пуснала нова тема, или си искала да отговориш в някоя от темите, но много странно ми изглежда да имаме във форума тема озаглавена "
Pomosht???"

, защото този целия форум , от главата до петите е за всички, които имат нужда от помощ или стимул

Надявам се да не се разсърдиш, но може да се наложи да изместим кометарите в
ХРАНЕНЕ В ЗОНАТА.
А най-добре ще е, ако искаш да си пуснеш темичка в дневниците, и да си направиш твой си дневник, както правят другите, така всичките ти менюта и хранения ще са на едно място, и вероятноста да получаваш повече лични съвети може би ще е по-голяма. Успех в начинанието, и не се отказвай, защото си попаднала на възможно най-здравословния режим на света