Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tsvetito написа:И последно Гого, последно от коя омега 3 взимаш от ихерб? Моя мъж взима от 1-2г, но само по 2 таблетки, а те са по 300мг от нужните вещества. Но каза, че лятото не било добре да се приема, дали е така? Май и на децата трябва да давам по редовно, но да поръчам и аз правилните, защото до сега явно не са били от тях.
tsvetito написа:Взимала съм от това за децата, но е по-лесно когато е на капсули, така течно не го харесват. Дали мога да им давам от това което е и за нас (и съответно по колко таблетки на ден трябва да се взимат от нас и от децата?).
pipilota написа:питко написа:Всичко е супер засега, имах само един два дни желание за следобедна дрямка, но пък глад не, може от свръхмотивация.
Иначе започвам да усещам как досаждам на всеки втори, да му отварям очите
Питко, страшен си Добре дошъл и поздравления за резултатите. За нас винаги е чест да посрещнем поредното мъжко Зонби Като си подкарал това темпо, не збаравяй да щракнеш по едно фото за "Преди" и "След" ...за архивите на сайта
pipilota написа:ЕЕЕхх, Lancer Как го правите това със закъсването на въглехидратите, не ми го побира акъла )) Много ми се иска и аз да го науча От колко години вече зонуване, и има и зоНбита около мен, не онлайн, и по принцип проблема на всички ни е какъв протеин да добавим... Особено пък на междинните закуски...хич не ми е вкусно да изям един гол кренвирш наприемр, преди ябълката ми или преди чашката с малинки...и в случаите все млякото е спасението или зоновите барчета...
Много искам да имам твоя проблем ) определено хора като теб са щастливци в зоната, и зоната е много по лесна с такъв проблем, защото почти си мисля, че булшинството се сблъскват с обратното
Lancer написа:.... а ако има нещо сладко, кой го знае къде е в таблиците, май никъде...
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта