Бреййй, какъв силен старт самоооо
Тони, няма тънга-мънга, и заради хляба си стартира колекцията на търтеите, така че имаш един червен в кошера
Относно яйцата- в предното състезание се оплакваха, че не всеки може да си позволи да яде само белтъци, поради високите цени, и за това викам да вкараме в правилата, че на ден може по един жълтък, но не повече. Белтъци яже колкото си искате
Завършваш деня със 6 пчелички и 1 червен търтей.
Анес, споко за тахана, не е голямо прегрешение, не си наказана с търтей. И това значи, че днес имаш всичките пчелички, което автоматично ти дава една пчела ГЕРОЙ
Ако изкараш така 5 дена, и ще си уловиш една ГИГАНТСКА
Бруки, перфектно, и ти си хвана пчеличка Герой. Само ако може да те помоля, като докладваш, на всяка точка да пишеш каква пчеличка си си хванала. Много сте, и на всеки по отделно трябва да преглеждам, и това много ме улеснява. Тони например ги е посочила с удебелен шрифт, което ми е от голяма помощ
Гуги, ок си с виното, то е в зелната графа, ама всички други алкохоли са червени да занайш
И щом храненията ти са повече от 5 е още по добре, важното е да не са по малко от 5, така че и тук си печелиш пчеличка. Омазала си се със сметките на пчеличките, но ще те зарадвам, че си ги обрала всичките, и съответно взимаш и геройче в колекцията. Ама за напред по леко с виното, щото ще се наказваме
Хипчо, перфектен доклад, Благодаря
За хапката в магазина- не се наказва, тъй като си я балансирала, демек не си нарушила хормоналното равновесие
И ти си с пчела герой
Тина, и теб ако може да те помоля както Бруки с докладването, отбелязвайте ми моля на всяка точка каква пчеличка сте хванали, или търтей. Иначе си ОК, само дето спортната пчеличка ти извъза от кошера, но нямаш търтей. Т.е завършваш деня със 6 пчелички.
Кики, ти какъв фантом се извъди
Първо помислих, че нещо се е бъгнало в сайта
Кашкавала леко червенее, но ако е 2 процента, няма да го наказваме. И ти си хванала геройче днес
Анджи, ок си, само дето се измързеливи със спортната пчеличка- завършваш със 6 пчелички
Сами, Сами
, благодаря за чудесния доклад, ясно, нагледно и много лесно за съдията
И на теб ти избягала спортната пчеличка, така че завършваш със 6 пчелички.
Само Дарито липсва, не знам поради липса на комп, или липса от състезанието, но ще изчакаме.