Зоново състезание - 1ви тур

Раздел за виртуални зонови състезания, създадени с цел придобиване на правилни хранителни навици.

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Зоново състезание - 1ви тур

Мнениеот Самми » Съб Фев 07, 2015 12:18 am

1. Състезател- Самми, 06-02-2015, петък, 11 блока Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! 

2. Хранения на ден - задължителни 5- аз ги правя 6:
сутрин-7ч,
сутрин 9ч,
обед 12ч ,
следобед 16,30ч,
вечер 19,30 ч и
преди лягане 23 ч
Не знам дали заслужих стриктна пчеличка :?: , защото хранене не пропускам, но е възможно да не съм изключително прецизна в часовете, като никога не надхвърлям 5-те часа между две отделни хранения.;

3. Изкушението НЕ :smdance: победи- предлагаха ми сладки в следобедните часове, ама аз не! Инат ще съм. Правих торта, дори пръстите не си облизах, макар че на няколко пъти без да се замисля аха-аха и да го направя. Изобщо не халюцинирам, удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка . ;

4. Целият ми ден мина само на благоприятни храни - зелена пчеличка . ;

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- мерителна пчеличка. ;

6. Изпита вода- над литър и половина- обичам да се давя с чаша вода, след 3-те литра спирам да ги следя вече -
водна пчеличка.

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден-  пчеличка-поет  .;
Закуска 1: 220 гр прясно мляко Верея 0,1% + 3 бадема - 1 блок;
Закуска 2: 28гр овес, претеглен в сурово състояние + 128 гр. котидж нискомаслен, по етикет + 6 грама по етикет
суров сусамов тахан - 2 блока;
Обяд: 118 гр пуешко в собствен сос консерва - по етикет + 1/4 айсберг + 3/4 печени пиперки - 105 гр по етикет
+ 2 мандаринки + 9 бадема - 3 блока;
Закуска 3: 64 гр котидж нискомаслен + 1 мандаринка + 3 бадема - 1 блок;
Вечеря: 118 гр пуешко в собствен сос консерва - по етикет + 1/4 айсберг + 3/4 вино червено + 200 гр круша
+ 3 ореха;
Закуска 4: 220 гр прясно мляко Верея 0,1% + 3 бадема - 1 блок;
Сутрешното и вечерното мляко си го украсявам с канела, джинджифил на прах и кафе Инка :)

8. Днес НЕ успях да стигна до велоергометъра...... :( за съжаление и спортната пчеличка ми избяга....с колело нахалницата.......

Май имам 5 -6(пет-шест) пчелички, за търтеи не знам. :doNotKnow:
Аватар
Самми
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Зоната

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 07, 2015 6:23 am

Бреййй, какъв силен старт самоооо :bigsm8: :bigsm8: :lol:

Тони, няма тънга-мънга, и заради хляба си стартира колекцията на търтеите, така че имаш един червен в кошера :turtei: Относно яйцата- в предното състезание се оплакваха, че не всеки може да си позволи да яде само белтъци, поради високите цени, и за това викам да вкараме в правилата, че на ден може по един жълтък, но не повече. Белтъци яже колкото си искате :yess: Завършваш деня със 6 пчелички и 1 червен търтей.

Анес, споко за тахана, не е голямо прегрешение, не си наказана с търтей. И това значи, че днес имаш всичките пчелички, което автоматично ти дава една пчела ГЕРОЙ :herobee: Ако изкараш така 5 дена, и ще си уловиш една ГИГАНТСКА :bigsm24:

Бруки, перфектно, и ти си хвана пчеличка Герой. Само ако може да те помоля, като докладваш, на всяка точка да пишеш каква пчеличка си си хванала. Много сте, и на всеки по отделно трябва да преглеждам, и това много ме улеснява. Тони например ги е посочила с удебелен шрифт, което ми е от голяма помощ :hug:

Гуги, ок си с виното, то е в зелната графа, ама всички други алкохоли са червени да занайш :laugh: И щом храненията ти са повече от 5 е още по добре, важното е да не са по малко от 5, така че и тук си печелиш пчеличка. Омазала си се със сметките на пчеличките, но ще те зарадвам, че си ги обрала всичките, и съответно взимаш и геройче в колекцията. Ама за напред по леко с виното, щото ще се наказваме :but:

Хипчо, перфектен доклад, Благодаря :applaus: За хапката в магазина- не се наказва, тъй като си я балансирала, демек не си нарушила хормоналното равновесие :yess: И ти си с пчела герой :yess:

Тина, и теб ако може да те помоля както Бруки с докладването, отбелязвайте ми моля на всяка точка каква пчеличка сте хванали, или търтей. Иначе си ОК, само дето спортната пчеличка ти извъза от кошера, но нямаш търтей. Т.е завършваш деня със 6 пчелички.

Кики, ти какъв фантом се извъди :laugh1: Първо помислих, че нещо се е бъгнало в сайта :) Кашкавала леко червенее, но ако е 2 процента, няма да го наказваме. И ти си хванала геройче днес :yess:

Анджи, ок си, само дето се измързеливи със спортната пчеличка- завършваш със 6 пчелички

Сами, Сами :hug: , благодаря за чудесния доклад, ясно, нагледно и много лесно за съдията :applaus: И на теб ти избягала спортната пчеличка, така че завършваш със 6 пчелички.

Само Дарито липсва, не знам поради липса на комп, или липса от състезанието, но ще изчакаме.
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 07, 2015 6:34 am

И така, благодаря ви пчелички, супер силен старт като за първи ден, изобщо не очаквах. Дано да се задържите така до края. Относно спортните ви пчелички...там малко залитате, но сега е момента, докато сте на състезание, да се възползвате от всяко физическо движение. Запомнете, че на края килограмите ви ще говорят. В предните състезания много се чудех как да формулираме победителя, дали по броя на най-много пчелички, или по броя свалени килограми, и всъщност се оказа, че тези които са свалили най-много килограми, са с най-много пчелички ;)

И че мисълта ми беше, сега така и така сте се мобилизирали, давайте и от към спортната част. Ако живеете по етажите на горе, никви асансьори, пеша по стълбите. Ако ви се налага да ходите някъде, паркирайте възможно най-далече от целта :) Като сте в кухнята, ако ви се налага да се навеждате по долните шкафчета за нещо, не се навеждайте, а клякайте. Докато сте пред печката, вдигайте си единия крак на зад, после другия крак на зад. Ако сте седнали в офиса, вдигайте ли леко единия, после другия под бюрото, когато се сетите, и така каквото ви дойде на ум. Всяко едно екстра движение ви помага да изразходвате освободената от ниския инсулин енергия от клетките. Който няма уреди в къщи, и ако няма навика да тренирам просто преди да се изкъпете, клекнете по 20-30 пъти за старт преди банята :) Колкото повече движение, толкова по-добре ;)

Другото, което искам да кажа е, че не е нужно сега да повтаряте докладите си и в дневниците. Ако трябва оставете ги малко а прахолясат временно, за сега се съсредоточете тук в писането. Дневниците няма да избягат :peace1:

И Оооо, Сузи, благодарим за страхотното Зоново стухостворение, Невероятна си :hugs1: Много сладко и много умела игра с римичките. Само не разбрах ти защо се ската така от състезанието :doNotKnow: :laugh:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Gugi » Съб Фев 07, 2015 8:10 am

Добро утро от мен в този снежен, български ден и браво на всички девойки!

Пипи, много благодаря за толеранса упражнен над моята особа :) Оценявам го и с нищо няма да прекалявам от днес нататък! Мотивацията е на лице и това допълнително ме вдъхновява :)

Моля само някой да ми отговори, дали рецептите от форума, в които има оранжев продукт ще се третират като търтей?

Благодаря! Весел и усмихнат уикенд от мен :)
Аватар
Gugi
Новак в Зоната
Новак в Зоната

София
Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 07, 2015 8:28 am

Не, няма да има търтей за рецептите. Дори и да не са от сайта, щом е комбинация в рецепта, не се брои. Но имайте предвид, че колкото повече се придържате към зеленкото, толкова повече ще усмирявате онзи разбойник инсулина, който тежи на кантара :bow: Сега е момента малко да се напънете и да си докажете, че можете. Някъв инсулин ще ви побеждава...аааа, що пък да му правите удоволствието...айде марш обратно в панкреаса, и това е ;)
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот kiki » Съб Фев 07, 2015 8:46 am

Пипи,мерси за хубавите думи :lol: Сега в цяла България времето е много лошо,ходене пеша по снега не знам как ще стане,но ще се възползвам от съвета ти за клякания в кухнята ,докато се приготвят зоновите манджи! :chef1:
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Дарина » Съб Фев 07, 2015 10:59 am

Ами то май само аз съм закъсняла с отчета.... ЯВно трябва да се прави в края на съответния ден ;)
ДАРИНА - за 06 февруари - 9 блока

5 хранения - 2+2+2+2+1
9:30 Закуска
12:30 - 13 - Обяд
17 ч. - сл закуска
20 часа - Вечеря
22.30 - преди лягане
НЕ СЪМ БИЛА СТРИКНА.... ИМАШЕ повод и злоупотребих с храната... - трябва някакъв търтей да получа
ИЗКУШЕНИЯ - да, надделяха - получавам търтей

Всичко което консумирах до 19 часа беше в зелено но следващите - НЕ
Водичка - супер около 2 л.- водна пчеличка - Аз съм много добре с водата, освен ако не пътувам
МЕНЮТО ми - за 6 февр. бях публикувала в Дневника си, затова няма да го преписвам... То така и така вечерята му се ипоизмени :(
Относно спорта - никакъв!
Ами нещо не мога да си преченя какви търтей да си запиша... пчеличка може би само 1 - за водатат!
Честно да си призная - малко сложно ми се вижда това с пчеличките,затова ще се върна да си го дочета...
Аватар
Дарина
Новак в Зоната
Новак в Зоната

София

Мнениеот HippoDel » Съб Фев 07, 2015 11:36 am

Аз бих искала да помоля :pray: съдията да разреши консумацията на морков, примерно по максимум 1 блок на ден. Знам, че е от червените, но пък може да се използва в рецептите. Но аз предпочитам да го хапвам на салата, зеле и морков, например, а и смятам, че е по-полезен суров, а и по-бавно му се разграждат въглехидратите в суров вид. Просто зимата има недостиг на пресни зеленчуци и ми се струва справедливо да се направи изключение за моркова, с лимит, разбира се. :skyle5:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот kiki » Съб Фев 07, 2015 12:44 pm

Имам въпрос за лютеницата,спада ли към зелените въглехидрати? :think2:
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Pipilota » Съб Фев 07, 2015 7:06 pm

Ok, ooookk, пускам ви по един малък морков на ден, мир да има :peace1: Но :but: само по един за салата. Иначе ако е в рецептите, не се смята за червено, както се разбрахме в началото.

Кики, Лютеницата е домат, така че ще я броим за зелена. Няма да изпадаме в крайности ;)

Сега, искам да се обърна към Дарина. Дари, по начина по който си докладвала, аз отказвам да следя точки, пчелички, търтеи, да посочвам грешки и т.н. Наистина искам много да участваш в това състезание, но за целта трябва да положиш малко усилия, и да отделиш вечер по 10 минути в името на каузата. Искам да ме разбереш правилно, вие сядате, за няколко минути написвате каквото трябва и излитате. От там нататък, аз вечер след работа стоя с часове да прегеледам всеки един от вас, кой какво е направил, кой къде е сгрешил, да се концентрирам, после да да напиша на всички ви по отделно забележките и похвалите, от там да вкарам на всеки по отедлно във файла точките и т.н. и мисля, че заслужавам малко повечко услилия от твоя страна.
Погледни всички други момичета как да писали, и докладвай на ново, точка по точка, както е дадено в правилата. В противен случай аз отказвм да водя всякакъв отчет. АКо мислиш, че още ти е трудно, и не си съвсем на ясно със зоната, можеш да изчакаш до следващоито състезание, а през това време да гледаш какво првят другите състезателки.

Съжалаявам момичета, но трябва да ме разберете и мен. Правя всичко възможно за да имаме едно весело и същевременно полезно състезание.
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот kiki » Съб Фев 07, 2015 8:37 pm

Отчет за днес,7.02
1.Състезател-Кики,9 блока
2.Хранения на ден-задължителни 5:
-сутрин-9.15
-обяд-12.30
-следобед-16.30
-вечеря-19.45
-преди лягане-23ч:заслужих си стриктна пчеличка :)

3.Изкушението не победи-Заслужих си инатеста пчеличка :applaus:

4.Целият ден само на благоприятни храни-Залсужих си зелена пчеличка

5.Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

-Закуска-28г 2% кашкавал на Добрев+100г ябълка 1П и 1В,без мазнини заради кашкавала:1 Блок

-Обяд-56г пилешки гърди запечени на тиган с 1ч.л зехтин: 2П+3М,220г кисело мляко:1П+1В,25г сварен овес-25г-1В,1/4 чаена чаша леща:Общо 3 Блока

-следобед:220 г кисело мляко 2% 1 Блок

-Вечеря-От рецептите : Яйца с праз лук,измених я малко
-100г стар лук,120г зелени чушки:1,5 В. Вместо сирене: 112г котидж-2П+1 яйце-1П,50г ябълка и 1мандарина-1,5 В
1ч.л.Зехтин-3 М: Общо-3 Блока

-преди лягане-220г 2% кисело мляко:1 Блок
8.Ей тук го закъсах :lol: Заради снега и защото съм настинала,ходене до кварталния магазин и по съвет на Пипи,40 клякания и 8 лицеви опори. Не знам дали стига за спортна пчеличка :think2:
Аватар
kiki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот Дарина » Съб Фев 07, 2015 8:48 pm

:arrow: 1. Дарина - Петък--- 6 февруари, ден - Първи, 9 блока
:arrow: 2. Хранения -
9:30---закуска - 2 блока
2х27 гр черен хляб+41 гр извара+28 гр риба тон+3 маслини+1 орех
Обяд - 13 часа - 2 блока -
41 гр извара+220 гр кисело мляко+60 гр киви+14 гр овесени трици+10 гр счучани орехи - ТУК има грешка - повече с 1 ВБлок
Сл.закуска - не си спомням ...
Вечеря - 2 блока - 240 гр варени броколи , 220 гр кисело мляко , 40 гр извара , 6 маслини. Всичко ще е нарязано на ситно , поръсено с магданоз!
Преди лягане - кисело мляко 220 гр с орех и стевия
Спечелих търтей
:arrow: 3. Изкушението победи- Изядох - общо 4 пресни фурми , а после на Рожд.ден огромен лаком търтей :

:arrow: 4. Денят е минал с НЕблагоприятни храни - червен търтей :eek:

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода- отплувала пчеличка,

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

:arrow: 10. За 6 февруари ПЕТЪК - улових 3 пчелички, и 3 търтея по погрешка :angel:

:arrow: 1. Дарина, 7 февр., ден-втори, 9 блока.
:arrow: 2. Хранения
---9:30 - 240 гр домати, 1 ф черен хляб, 80 гр извара, 6 маслинки
---14 ч - сандвич от овесена питка- 28 гр ов. трици, направени на брашно, 1 яйце, 10 гр орехи, 1 чл. дижонска горчица
---16:30 - 3-4 хапки кекс , 40 гр извара, 1 орех
---18:30 - 1 блок - 140 гр печени чужки, 2 белтъка, 3 маслини
---21:30 - 3-4 хапки кекс , 40 гр извара, 1 орех
---23:30 - 40 гр извара, 1 орех, 100 гр ябълки
Стриктна пчеличка

:arrow: 3. Изкушението победи- Изядох - общо 8 малки хапки домашен кекс, които ги направих зонови, но са си точно огромен лаком търтей :

:arrow: 4. Целия ден минал с НЕблагоприятни храни - червен търтей :eek:

:arrow: 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си мерителна пчеличка.

:arrow: 6. Изпита вода- над литър и половина и си искам водната пчеличка,

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1: дайте си ми пчеличката-поет :bow:

:arrow: 8. Днес НЕтренирах

:arrow: 9. НЕ улових цели 7 пчелички за този ден

:arrow: 10. Според мен днес улових 4 пчелички, и 2 търтея по погрешка :angel:
Аватар
Дарина
Новак в Зоната
Новак в Зоната

София

Мнениеот Aness » Съб Фев 07, 2015 8:56 pm

Добър вечер ЗоНбита :)
1. Състезател – Аness, 7.02.2014 – 9 блока - Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - задължителни 5:
- сутрин – 8:00 ч
- обяд – 13:30 ч
- следобед – 16:30 ч.
- вечеря – 20:30 ч
- преди лягане -22 23 ч.
Заслужих си стриктна пчеличка.
3. Изкушението непобеди – нищо не съм яла извън храненията си :) и си заслужих инатеста пчеличка
4. Целия ден минал само на благоприятни храни –и заслужих зелена пчеличка.
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка.

6. Изпита вода - над литър и половина - почнах вече да се давя, но си искам водната пчеличка. :)
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми пчеличката-поет:
Програмата за днес :
5 хранения - 2:2:1:3:1 ( общо 9)

Закуска- 8:00 ч
2бмпв 112 гр извара ,240 гр домат , 34 гр овес( сварен ) 1бм зехтин и риган

Обяд - 13 :00
2бмпв : 112 гр извара ,240 гр домат , 34 гр овес( сварен ) 1бм зехтин и риган

Следобедна закуска : 16 :00
1 кофичка кисело мляко 2 %
Днес съм доста разсеяна и си забравих пълнените чушки за обяд и хапнах следобедната закуска , пък нея нямах с какво друго да я заместя освен с кис. мляко 2% . Надявам се да не съм си спечелила търтейче :D :angel:
Вечеря : 20 :30 ч
2бпмв 453, 20 гр пълнени чушки с овес и телешка кайма

Късна закуска :220гр - прясно мляко 0,1 % и 1 орех 22-23:00 часа.

8. Днес май се разминах със спортната пчела .

Днес май ще да имам 5пчелички и 1 -2 търтея:( ? :think2:

Очаквам си и аз присъдата от Пипи и помощниците :)
Аватар
Aness
Новак в Зоната
Новак в Зоната

София
Жена

Мнениеот bruki » Съб Фев 07, 2015 9:33 pm

Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
1. Състезателка- Bruki, 7.02.2015 година, 9 блока
2. Хранения на ден - задължителни 5 - сутрин – 7.50, обед - 12, следобед - 16, вечер - 19, и преди лягане – 22 / винаги се старая да спазвам максимално часовете/ Заслужих си стриктна пчеличка.
3. Изкушението победи – и днес се разминах с тях Заслужих инатеста пчеличка
4. Целия ден минал само на благоприятни храни – всичко консумирано е от „зелената зона“ Май не заслужавам зелена пчеличка , ами един търтей…..Бях на гости, пред отрупаната маса, аз си хапвах овеса, но на едно домашно мезе не удържах…хапнах 2 парченца, но изпих и четвърт чаша вино.Така,че нека съдията реши!
5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- претеглено, записано и изядено Заслужих си мерителна пчеличка.
6. Изпита вода- над литър и половина- всеки ден се увеличава с по чаша, за днес близо 2 литра Искам водната пчеличка.
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден
Закуска/ 2б/ : овес – 42г, извара – 40г, котидж – 56г, тахан – ½ ч.л.
Обяд / 3Б/ : пуешко филе – 84г, извара – 40г,овес – 42г, маслини – 6бр., киви – 60г
Първа закуска / 1Б/ : крем карамел с тиква по рецепта от сайта – 126г / претеглено след запичането
Вечеря/ 2Б/: овес – 42г, извара – 40г, котидж – 56г, маслини – 3бр.
Втора закуска / 1Б/ : крем карамел с тиква по рецепта от сайта – 126г / претеглено след запичането
Изварата е „Мероне“ и е изчислена по етикет. Овеса е изтеглен след сваряване на пара, 1Б = 21 грама.
Дайте си ми пчеличката-поет.
8. Днес тренирах : сутринта изринах снега пред къщата си, доста си беше като количество. Имаше и малка разходка в снега. Искам спортната пчеличка.
9. Успях да уловя само май са 6 пчелички за този ден, и няма да взема наградата- пчеличка-герой
10. Според мен днес улових 6 пчелички, и един търтей.
Аватар
bruki
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Жена

Мнениеот тина » Съб Фев 07, 2015 9:35 pm

:arrow: 1. Тина -ден 2-07.02.2015г.бл.11 Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината! :monk:

:arrow: 2. Хранения на ден - задължителни 5- сутрин 8.00ч, обед 13.00, следобед17.00, вечер20.30, и преди лягане 23.00-заслужих си стриктна пчеличка :smdance:

:arrow: 3. Изкушението победи- удържах на пук на изкушенията, и си заслужих инатеста пчеличка :keff:

:arrow: 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си зелена пчеличка

:arrow: 6. Изпита вода- над два литъра и половина- почнах вече да се давя :help1: , но си искам водната пчеличка

:arrow: 7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден- :writing1:З-45гр.-овес,168гр.-извара,3 ореха.О-84гр.телешко месо,240г.домат,1и1/2ч.ч.зелен фасул,1/2портокал,1ч.л.зехтин.Сл.з.-140гр.ягоди,56гр.извара,1 орех.В-84гр.пуешко филе,240гр.домат,140гр.печена чушка,1/2портокал,1ч.л.зехтин и късна зак.220гр.к.млякоВерея0.1% дайте си ми пчеличката-поет :bow:

:arrow: 8. Днес тренирах, ходене в снежните преспи 30 мин-качване на стълби-20мин. и си гепнах спортната пчеличка. :smdance:

:arrow: 9. Успях да уловя цели 7 пчелички за този ден, само и само да взема наградата- пчеличка-герой
За вечерята за малкоо да се подхлъзна :oh: Слагах на децата лазаня и по навик да я пробвам и опааа :refuse: веднага я изплюх :bow:
Аватар
тина
Новак в Зоната
Новак в Зоната

София
Жена

Мнениеот andjelina » Съб Фев 07, 2015 10:20 pm

1.Andjelina – отчет за днешния ден Събота 07,02,2015.Пет хранения на ден и девет блока.Няма смисъл от лъжата,
2.Пет хранения на ден –
Закуска 9,30часа
Обяд 13,00часа
Сл.закуска 16,00 часа
Вечеря 18,30 часа
Късна закуска 21,30 часа
Заслужих си стриктна пчеличка
3.Никаква победа за изкушенията.Заслужена инатеста пчеличка
4.Всичко в зелено следователно зелена пчеличка
5.Всичко на кантара – мерителна пчеличка
6.Водичка – не по –малко от 3л. – водна пчеличка
7.Меню
Закуска 09,30 – 2блока
60гр.пуешко филе + 200гр.ябълка+6 маслини
Обяд 13,00 – 2блока
60гр.пилешко филе+ 28гр.суров овес +непълна чаена лъжица зехтин.
Сл.закуска 16,00часа – 1блок
Сирене котидж обезмаслено 56гр.+100гр.мандарини+1орех
Вечеря 18,30 часа – 3блока
90гр.сьомга+56 котидж+450гр.зелен фасул задушен и овкусен с лъжичка песто+100гр.ябълка
Късна закуска 21,30часа – 1блок
½ коф.кисело мляко 0,1% Верея +3 лешника.
Заслужена пчеличка – поет
8.За спорта пак не остана време – ходенето да магазина и кратка разходка в дълбокия сняг не са достатъчни за пчеличка.
9.Имам шест пчелички и се разминах с пчеличката герой , но пък нямам търтей поне според мен.Ще чакаме съдията да се произнесе.
Аватар
andjelina

София,България
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания в Зоната