Дани, абсолютно си извинена за закъснението с доклада
Оценявам високо твоята искреност
И поздравления за вечерята, не мога да просто да подмина това което си направила, да идеш напразника и да си балансираш..не знам емоциално как си се чувствала от този факт, но това е целта на всички нас тук, не да останем роби на кантарчета, мерилките и чашите, а да се научим да се храним на око, да можем да усвоим хормоналното мислене. Сега още ви е много трудно, още много от вас си мислят, че без кантарчето са загубени, но ако се задържите в зоната с още 5-6 такива състезания, един ден сами ще се усетите, че правите неща без да се усетите
т.е по зонов навик
А и ти Дани, не кусна ли някоя огнена напитка в тази така ресторантска обстановка?
Иначе, ако не беше тоя проклет планк, щеше да хванеш цели 8 пчели + бонусчето, ама...аи карай...и на това ще те науча, аз не се отказвам, да си знаеш
Завършвас със 7 бройки за този 14ти ден
Обаче къде ти доклада за 15... ти да не си помисли, че състезанието свърши
Перла, ми то след вчерашното омазване нямаше как днес да не си отличничка..добро момиче, бравооо
8+1
Zasmenka, смело а пред...36 секунди планк, виждаш ли как напредваш
Значи всяка добавена секунда е изгорена мазнина, мисли го така и ще ти става все по-лесно. 8+1
kitty-71,
Днес изкушението пак ме споходи.До обяд чистих и готвих нови рецепти от сайта /наготвих за няколко дена напред/, а след това отидохме с приятелки на главната.Докато те си хапваха лимонови тарти, аз най-хладнокръвно си пиех чая от горски плодове. Ставам все по-добра.
Освен това изглежда свикнаха, че няма да ям с тях, защото този път не настояваха.
...еми какво да кажа...освен да ти се възхищавам все повече и повече....и като казваш "Ставам все по-добра" какво имаш предвид, че ината ти става по-голям, или че апетита ти към сладкото намалява? Иначе имаш още 3 дена до пчелата Майка ..8+1
ТониЕлис, аз ти писах по-горе. Отличничка си както винаги. 8+1
Ето и нашата въртяща калинка
Изи Много лесно и вкусно меню имаш, хареса ми
А препятствията с твоето животинче могат само да ми дадат идеят, и да те посъветвам редовно да й отхлабваш нагръдника,за да може по-често да се изхлузва...знак, за спечелена със сигурност пчеличка
Още две дена до Пчелата Майка
Силвее, Честита ви годишнина , да сте още много дълги години заедно и много да се обичате...
А най-хубавото е, че и в този специален ден си успяла да балансираш, и да се почерпите с нашите зонови бонбонки на Кари
И пак да кажа огромно благодаря за снимковия материал, толкова е приятно да нахълтвам визуално в твоите чинии
А искам да попитам с планка как се справяш, спираш на минутата или се мъчиш да увеличаваш...пиши и секундите ако засичаш по-точно
А пък за тортата...нямам думи, гледам, че всички се свлъсквате с подобни препятствия, но ги минавате узпешно...много , ама много се гордея с вас . Ти дне си заслужи и голямата пчела Майка отново за 3ти път в това оспорвано състезание. Бравус Силве
Suzi,
И ти днес хвана голямата плячка- Пчелата Майка ...ама за съжаление, нямаш търтеи за изяждане
Това, че се чувстваш супер е повече от очеизваден показател, че си в зоната бейби
И браво за планка...страхотна си
И за да те накарам да се чувстваш още по-добре, ще ти пусна в кошера една голяма пчела Майка
Като ще си хепи, съвсем да си хепи
Така де
Лилит,
Божеее, как така всички ви започнахте да попадате в тези узкушаващи ситуации и да удържате фронта с такава лекота ..ми аз съм изумена...каква невероятна учителка съм , какъв талант съм, чак сама си завиждам, че се познавам...толкова се развълнувах, отивам пак да се запозная със себе си, удоволствието е невероятно
Давам си Огромна Мъдра Пчела -Баба на майката Пчела
Обаче, Лилит, сподели какво си помисли, докато гледаше към греховете на масата, изповядай се, аз ще съм в изповедалнята зад пердето
и всичко ще остане между нас. Каквото се изговори пред пердето, ще си остане зад пердето..
Обаче, цялото ти меню нещо ми е много накъртващо млечно...
За планка..марш в ъгъла за 14 минути с вдигнати ръце и с лице към стената
Завършваш деня със 7 бройки
chern0koska,за днес отличничка: 8+1 и поздравления за спортната пчеличка, това народните танци си е яко горене на калории
Относно състезанието, мисля, че 20 дена е идеалната цифра за човек да привикне към зоната...5 дена в повече са от огромно значение, колкото и да НЕ изглежда така....но аз наблюдавам всички ви, гледам в началото, забелязвам поведението ви, начина на мислене, (тези които се отпускат да проговорят от време на време де) и така, изобщо не съжалявам, въпреки, че ми идва страшно на нагорнище, но удоволствието да ви видя как си калявате телата и психиката е неописуемо...Извинете за моя прям егоизъм, но изглежда, че аз определено си доставям удоволствие на ваш гръб
Това е от мен мили зонови Фърчащи Буболечки, аз отивам да се заглеждам в залата
и такааа до уте вечер в новия спектакъл