Добър вечер, добър вечерррр

Спите ли пчелички, спите ли....вие докато спите, аз ще пристъпя тихо на пръсти във вашите доклади

и....мислете му..
Занчиии, вие вече сте 6ти ден в това съзстезание, което означава, че малко по малко вече трябва да започнете да забелязвате странности, неща които да ви направят впечатление, като да сте по-енергични, да се наспивате примерно малко по-бързо от обикновеното за вас, да усещате, че ви се пие повечко вода, да забелязвате промяна в отношението ви към сладкото и т.н. Моля ви пишете, споменавайте и най-малкото което ви е направило впечатление...това е начин да ошлайфаме детайлите, при кой какво и защо се случва...+ да си клюкарстваме
chern0koska, ама ти си едно злато бе....

Браво на пчелата, която ти жужи в главата с тези правилни мисли
"Лелеее, Анке, лягай за бърза едноминутка"

Много правилно, и за това днес ти е 5ти пореден ден без нито една грешка..т.е Съдия Пипилот те награждава с почетния медал Пчелата Майка Гигант

която току що схруска онзи ми ти твой червен твой търтей от първия ден...т.е сега в кошера ти пак е пълно само със женски и никво мъжко присъствие....бравус просто

) Само се чудя с тези 12 блока как вървиш...ако не искаш не казвай килограми все още, но мислиш ли че си ок с 12 блока...не знам защо ми се струват множко...въпреки, че и на мен ми минават такива мисли за мое височество..че по необясними причини на 11 блока нещо все ми гладнее...но за първи път тренирам толкова усилено, почти всеки ден и натоварването е голямо, така, че може и аз да вляза в графата на 12те блока...нооо мисля още..
dani079 
Видя ли Чернокоска..докато пише доклада и пчелата в главата й подшушнала да заляга една минута за планка докато пише доклада..една минута само, една единствена минута ...ла-ла-лаа

Сетих се за една чалгарска песен на Кали май беше...една минута само

Ииии к'во стана сега...извъза ти планковата пчеличка...ами тоя боб..

не само че ти глътна зелената пчела, ами и онзи ми ти голям червен търтей сега нахлу в кошера ти

Сега ще те изклюкам на мъжо ти, че пускаш и други търтеи...дааа
.gif)
Просто....голям мерак имаш да седиш в източното крило...дам...

Значи 6+1 мъжко... Обаче не мога да не те прегърна за голямото ходене...4км

Ти си просто едно невероятно ходещо зоНби
kitty-71, разбира се че си заслужила спортната пчеличка...40 минути ходене е похвално

И днес си отличничка с 8+1..сега ти остават още 4 поредни такива дни за да хванеш пчелата майка
Изи....

шести ден без никакво прегрешение...

пълна захлюпена зубърка

и си заслужи и спортната пчеличка...А другото - все едно си знаела какво ще пиша, и си ме изпреварила за това което споменах преди минути, да пишете дали забелязвате нещо по-различно от както сте се зонбирали...
Изи написа:.... за 11 -те дни / от 26.01.2017г./ , в които се храня зонално започнаха тъмните сенки под очите ми за избледняват , не се изморявам толкова и най-чудничкото е , че апетита за сладичко се изпари.Може би в резултат зоНбирането и световъртежите ме спохождат по рядко , а бяха ежедневно.
много се радвам за теб, това без съмнение значи, че си в центъра на зоната

И мога да кажа, че за съвсем нова и прохождаща в зоната се справяш повече от перфектно, и дано след състезанието скоростта с която съм те засилила да те държи дълго и да ти стане начин на живот... завършваш на 8+1
ТониЕлис...

какво виждат очите ми..още една такава подмазвачка...дето тичка, тичка

с кошерчето да покаже на съдията колко много пчелички е напълнила....пууу, пълна скука

И бравус за спортната пчеличка, дааа, и аз много обичам да се разхождам до кръчмите

И ти шести ден без нито една грешка
Перлаааа, туй нещо Перличката...и то в кюпа при другите отличнички

Не си се изложила с мерителната пчеличка, поеми си дъх и се усмихни

И ти си поредната със шести безпогрешен ден 8+1....и гледам, че работата става много напечена вече...сега всяка от вас която се подхлъзне, или стъпи на криво, ще избутва друга пчеличка на горе, а другите с по-празни кошери все още имат шанс да ви настигнат, а що не и да ви надминат...и другия вариант е, да почвате да правите заклинания и да се молите дргите пчелички да се подхлъзват...(както казах на Силвето скоро-заклинанията са позволени )
Pipilota написа: .....за да се подхлъзнат другите

Отивай да събираш клечки, пера от чапла, мъх от крила на прилеп, крака от воден червей и започвай да правиш заклинания

Абра-кадабрааа..зон-лимонтозон...всички вие кокони, да ядете неуморно бонбони...в кошерите ви червени да щъкат търтеи засмени..Абари-кадаБари, зон-лимонтозооонн
Колкото са по-атрактивни заклинанията, толкова повече може да хванат дикиш