Кари, абсолютно те подкрепям
. Аз отдавна съм се отказала да опитвам да вкарам който и да е в зоната. Ако стане нещо дума за хранене, само споменавам, че съм в Зоната. После ако ме попитат нещо повече, отговарям кратко и съм до там. Омръзнало ми е да да ме гледат със странен поглед и неразбиране, да си мислят че съм луда и най-вече да ми показват те колко са "всичкознаещи и всичкоразбиращи" хора.
Пипи, подкрепям те с 2 ръце, но само ако става дума за хора, които не познавам и едва ли ще ме разчувстват някакси.
НО
ако стане дума най- вече за моето най-обично гардже
, искам да му подаря най- най страхотно здраве. Борбата да го вкарам в моя ритъм е жестока, а той като магаре на мост ми се дърпа
мен ме мъчат терзания, когато го гледам да боледува... Не е" всичкознаещ", а и не само той- приятелите ми са като стена
Убиват ме с обяснението- ама това е много сложно???!!! КАКВО???
Сложно е да учиш висша математика,
да си ядрен физик,доктор
или дори да избереш тоалет за вечерта, ама да ядешш
и да броиш до 9 (блока примерно) си е направо детска игра
. Какво ми е толкова неразбираемото
дано ако имам деца, поне тях навреме да изуча...
Карита, беше казала наскоро, че когато ученикът е готов, учителят сам се появява, но явно трябва повече търпение да изчакам тези хора да се поосъзнаят или по-скоро "узреят"
П.С. Марианка беше ми казала, че направила едно примерно меню за нейна позната и тя й е била страашшноо благодарна, защото мигновено е почувствала облекчение. Ето това им трябва- веднъж в Зоната--> завинаги зонбирани