gstoicheva написа:Здравей,Таня!
Според сайта bbteam - 27 грама суров чесън е един блок въглехидрати. Добър апетит!
Благодаря, ще направя довечера
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Според сайта bbteam - 27 грама суров чесън е един блок въглехидрати. Добър апетит!
tshivacheva написа:Така, да се отчета за лещата
Вероятно имам грешки, но се надявам да ме поправите.
Изхождах от факта, че лещата и сурова и сварена е 50 гр = 1БВ
Взех 350 гр. сурова леща = 7 БВ
1 БВ суров лук
1БВ домати - консерва
1 БВ суров чесън
3 ч.л. сусамово олио
1500 мл вода ( след сваряването )
Реших че от така приготвената смес 150 мл е 1 БВ
Ядох 2 БВ от сместта + 2 БП от Котидж + сусамовото олио от лещата
беше добре по моему.
Ще изчакам коментариите на опитни зонови готвачи
tshivacheva написа:....... Те сурови са 360 гр . ( 1 БВ ) Ако взема 720 гр ( 2 БВ ) и ги задуша , после да ги претегля и разделя на две, така ли?
Така и с карфиола : 4 по 440 гр задушавам и после тегля и разделям на 4 ?
nympheacea написа:Здравей Таня.
Това е първия дневник който чета след много време през което не съм влизала. Плаках хяколко пъти. Още на първите постове на Гази и Италиано, за това чувство, за тяхната зонова лудост която те стопля от вътре. Плаках и на статията ти в която обясняваше как си стигнала до тук, защото си преживяла нещо много по-тежко от това което аз преживях и все още преживявам. Плаках за всичко, което ти е причинила болката. После плаках на един пост на Каритка /забравих за какво точно беше/ и накрая плаках /отново/ за това което казваш за семейството и това, че си го намерила тук, защото разбрах, че това е и моето семейство и се почувствах виновно, че го бях изоставила.
Благодаря ти за споделеното. Минала си през ада, но вече трябва да си сигурна, светина в тунела ИМА. Радвам се, че си я намерила. Блягодаря, ти ми даваш надежда.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта