Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gazilot написа:Стриктна, точна и прецизна. И да, вкусна.
Поздравления.
Gazilot написа:Квартира даваш ли под наем Да не си ядеш сама манджите, готов съм да помогна. Господи, колко съм благороден
Аз скоро правих салам от свежо сирене. Получи се много добре. Навих алуминиево фолио около една дълга и тънка бутилка от вино няколко пъти. Стана калъп. Сложих 10 блока свежо сирене Хелиос на тигана с босилек, черен и червен пипер, мащерка и шарена сол и 10 настъргани ореха ( направо смляни на прах ) и 3 1/3 ч.л. зехтинец. Сиренето се разтопи и се омеси с подправките и го излях в калъпа, оставих го една нощ да изстине и после в хладилника... После голям кеф - блока, стопения излезе около 65 гр (преди стопяване е 77 по етикет) режа си 195 грама, сипвам си виното и кеф, телевизия кеф мезе (балансирано).
Manya написа:....Преди малко се зачетох в дневника на Гази, после кликнах на няколко места в сайта и си отговорих, че явно съм балансирала айказоните, защото във WC срещам предимно "плуващи" елементи
О, това и без да знам нищо за айказоните си го правя от детските години - мама така ме е учила... Мноого преди да научим за айказоните... Това си е метод за наблюдение на здравословното състояние още от древни времена....pipilota написа: Ооо, Маня, следенето на на Айкитата трябва да ти стане ижедневие...т.е като напускаш WC, винаги трябва да се обръщаш назад, и да си погледнеш Айкитата
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта