Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:Аууу Роксиии, как ти завиждам...даже не знам дали е благородноСупер много се радвам, и да направиш малко снимков материал, ок?
Tonkata написа:Маня, купих си овес веднъж от един магазин до Халите беше насипен и да си призная въобще не ми хареса.Беше дребен и с много примеси - камъчета, пръст и др. семена. Ще потърся пакетиран от магазин за здравословни храни. Благодаря !
![]()
Ти колко грама ползваш от ечемика за 1 БВ ?
roksi написа:Тонка,в понеделник си купих овес от Берьозка ,на Дондуков,а днес си взех от пазара Кирков ,от едно магазинче за всякъкви зърна,ядки,тахан и др.подобни , ечемика и овеса са чистички, без примеси.преди време си бях взела ечемик от маг. Зоя и имаше камъчета ,ами така ми се е паднало, но не съм спряла да пазарувам от там, така че прецени..........
roksi написа:...................
пп. с водата съм в голяма чуденка, аз и в Зоната плътно и при забешки никога не изпитвам жажда за вода, винаги я пия защото трябва, може би съм се повредилащом започнах и корите на портокалите да меря .. Всичко механично първо на кантара........ясно...... Толкова съм се зонирала че направо съм се крейзнала
pipilota написа:Онзи ден попаднах на тази статия Истината за Дубай и вече ми се отщя да посетя това място....( вече не в листа ми за дестинации) жалко, и четох после още различни подобни истини и коментари на хора, които живеят там...определено ми се промени гледната точка....чак ме е яд че попаднах на тази информация
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта