Права си Маня, но аз ресептите с гхи ги правя рядко, но понякога без хич мазнинка става отврат, нищо не е задължаващо в една рецепта, освен при правенето на сладкиши, ползвам си блога да си записвам там рецептите, за да си ги намирам по лесно, и да ги споделя с моите приятелки по лесно, а тук давам линк щото ме мързи да пиша двапъти, и защото когато чета твоя рецепта веднага се сещам какво подобно на мой вкус мога да направя,

, но е трудно да преровя целия ти дневник

но ще го направя малко по малко.
Доста се чудех каква мазнинка да ползвам за готвене когато се наложи, знам за зехтина че не търпи термична обработка, също и ядките и ядковото масло, а някъде тук срещнах коментар, че от центъра на Бари са казали, че гхи е добър вариант за готвене.затова и ползвам него. А който иска да е по стриктен да не го ползва. Това е като яйцата, червени са, ама много хора ги ядат, щото финансите са ограничени
Поправяй ме смело, стига да имаш време да ми четеш смешните рецепти
Едната печатка я оправих, сега отивам да оправя другата.
А, сетих се за лимоните

някой път , като си в метро, си вдигни главата на горе, над лимоните трябва да има табелка с какво са обработвани, поне миналата година имаше, запомних само една съставка от дългия списък, и тя беше вакса