Добре дошла и от мен Фани
Я не се притеснявай толкова много от тази Зона и от меренето, че като виждам още отначалото си се стресирала и почти не си писала откакто си направила дневник (не, че ми стига времето да изчета и другите теми в последно време де в които може и да си писала:). Давай смело и се впускай във възможно най-добрия и здравословен режим в момента

. Книгата (както Ити ти е обяснил) не е задължителна, а само силно препоръчителна

. Но аз лично започнах Зоната без нея - започвах я няколко пъти книгата, нищо не разбрах и ми се стори сложно и почти се отказах, докато не попаднах на този сайт. Така, че изчети основната информация от сайта и започвай смело

- благодарностите за любимата ни Пипилотка ще си ги изказваш по-късно след резултатите

. Ние всички останали помагаме винаги с каквото можем и особено като видим хъс и желание от другата страна

. Ако проявиш желание и упоритост да си в Зоната с удоволствие ще ти изпратя рецептите от първата готварска тема - събрани и подредени по азбучен ред. Само ми драсни два реда на лично съобщение и ми остави имейл. Отделно имаш цяла тема с рецепти със снимки - т.е. имаш възможност да се вихриш в кухнята със страхотни проверени и сметнати рецепти
След основната информация в сайта вече влез във форума и от там според мен са задължителни дневниците на Гого, Таня (в момента е Анят), Газилот и още няколко дневника (при достатъчно време изчети поне тези от първите 2 страници с дневници) - там ще видиш чудесата, които прави Зоната с хората и др. разни неща

.
Успех ти желая, упоритост и след това всички ние ще се радваме на твоите постигнати резултати - преди всичко здраве, а в бонус секси и здраво тяло. После може да си обсъждаме и от къде да си купиш нови дрешки

, защото просто ще са ти необходими
Успех и отново добре дошла сред нас - тук ще намериш и ценни приятели, защото сайта е пристанище или островче на такива