Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
vanja написа:Kristal, тези 58 кг ще ги стигнеш и ще ги минеш /надолу имам предвид /
Поздравления за резултата! Продължавй в същия дух!
А изварката ако ти е омръзнала разнообразявай си я с подправки - веднъж сладка със стевия и канела, веднъж соленка с копър и краставичка като салата снежанка, веднъж с червено пиперче и зехтинец...
gogo написа:Кристал, провери в Глазгоу дали няма руски магазин. Там няма начин да няма извара. Казва се творог. Като бях в Поморие всички магазини бяха пълнени с творог. Трябва да намериш само обезмаслен. Успех.
gogo написа:Е и ние сме се запътил уверено натам. Само да припомня един трагикомичен случай с купешки хляб, който след няколко дена се покри с един очарователен мухъл с прекрасен и наситен...розов цвят.
Kristal написа:gogo написа:Е и ние сме се запътил уверено натам. Само да припомня един трагикомичен случай с купешки хляб, който след няколко дена се покри с един очарователен мухъл с прекрасен и наситен...розов цвят.
Мани, да те е страх да ядеш. Аз спрях да ям салами, кашкавали и всякакви неща, които си нямам идея какво има вътре...
ginette написа:Е и ,каква е гаранцията ,че написаното на етикета отговаря на истината ,на кого да вярваш Необходими са жестоки санкции
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта