Нощес работих до късни доби. Нещо са ме притиснали задачките и все си взимам работа и у дома. И понеже си хапнах рибеното масло с айранчето към 11ч (обичайното време половин час преди лягане), а не си легнах... към 2 и половина през нощта си направих още 1 БПВМ среднощна подкрепа и тогава се катурнах върху възглавницата. Дано не съм сбъркала, но усетих, че нещо ми престъргва и предпочетох да е 1 блок повече, отколкото да изляза от Зоната (ако съм била в нея изобщо

) Това да си "В" или "около" си е супер относително. Общо взето си кръжа и се надявам със стриктното спазване на грамажите да се приближавам повече до "В"-то. Всъщност се чувствам много добре. Само дето тази сутрин ужасно ми се дреме, но след само 3 часа сън е така.
Дадох си сметка, че не съм изпитвала глад от началото на това пътуване. Което може би е добър признак, че съм повече "В", отколкото "около". Е, аз се старая да спазвам някакви часове около които да приемам поредната порция блокчета с плюс-минус половин час. Но ако се оставя на чувството дали съм гладна или не - просто никога не съм гладна.
Добре че почнах да се справям с количествата на въглехидратите, че в началото беше малък ад. Не че не си правя понякога вечер някоя огромна салата. Но тогава мога да й се отдам поне за час дъвкане и преживяне и да я поемам на почивки
Проблемът е с носенето на храна на работа. Дотегнаха ми тия кутийчета да ги разнасям. Сега все още е хладно. Ами като се затопли? В тази връзка открих нещо в iHerb и си го поръчах. Кутии за храна с охладително блокче - за салатките през лятото. Чакам го да дойде и ще споделя струва ли си да си го поръча човек. Но ако някой има интерес - ето линкче към тези продукти -
http://www.iherb.com/Fit-FreshДнешната ми
закуска беше опит за съчетаване на "
суперхрани" - получи се едно зелено чудовище, но беше вкусно
3БПВМ
соев протеин 7 г 1 БП
конопен протеин 7 г 1 БП
спирулина 10 г 1 БП
чиа 5 г 1 БМ
небелен сусам 6 г 2 БМ
годжи бери 30 г 1 БВ
ябълка 200 г 2 БВ
Накиснах годжито заедно със сусама и чиата в малко вода докато я поемат. Протеинчетата разбърках със водица на кашица, ябълката пасирах. Смесих всичко и се получи едно тъмно маслено зелено

нещо като нищо, имам чудството че още ми е зелена устата
А от два дни открих един супер чай, който ми запълва липсата на черен шоколад -
чай от люспи от какаови зърна с джинджифил - все едно пиеш горещ шоколад. Сигурно може да се подслади със стевия, но аз обичам горчив шоколад - най-много Линд 99%.