Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
HippoDel написа:Като те гледам с тази синя униформа...... Да не си цесекар под прикритие?
Italiano написа:Маня, напоследък доста рецепти даваш, та се чудя дали да хвърля ръкавицата и да жегна Карито, че може да загуби титлата "Главен Зонов Шеф" (ГЗШ).
В среда на конкуренция се раждат много добри идеи.
Manya написа:... Но има вариант да се увие с лентички бекон, които леко са запържени, за да им падне малко от тлъстичкото (така е в оригинала - но аз и такова не ям). Той си придава и аромат, и мазнинка и тогава рулото ще е още по-вкусно.
Manya написа:... В тази връзка открих нещо в iHerb и си го поръчах. Кутии за храна с охладително блокче - за салатките през лятото. Чакам го да дойде и ще споделя струва ли си да си го поръча човек. Но ако някой има интерес - ето линкче към тези продукти - http://www.iherb.com/Fit-Fresh
Manya написа:Хип, запържването става и в зехтин - той придава особено добър вкус на пилето.
Manya написа:Но честно казано - всичко ми е по-вкусно задушено. Маринованата мръвка, завита във фолио и метната дори върху тигана, а не във фурната ми е по-вкусна. И тогава хич не пуши. Е, не е раирана, ама за тази цел си има барбекюта, за онези, които ги предпочитат.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта