Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Ами, "малко захар" седи някак си неопределено.
И да отбележа, че винаги съм се чудел на хората, които развалят виното с лимонада и кафето със захар.
Но това си е твое решение.
mamamimi написа:Аз да попитам пак надявам се да не ви изнервя. Всеки ден имам чувството че постоянно греша и ме мъчи вина че каквото хапна все е много и не е зоново. Така на въпроса: Ако за закуска (която трябва да е 2 блока) изяждам 1/2 филийка ръжен хляб(така и не разбрах колко блока е,броя го за 1), 28 гр пушена сьомга и 28гр шунка, 3 маслини , 3 бадема чаша кафе с малко захар можете ли да ми отговорите дали е Зоново или пак съм се освинила здравата. Абе една седмица вече не мога да ги схвана тези менюта и това е. Моля помогнете .
gogo написа: Пушената сьомга е мазнина. 1БМ = 9 гр. С тия 28 гр сьомга си омела 3 БМ.
gogo написа: Пушената сьомга е мазнина. 1БМ = 9 гр. С тия 28 гр сьомга си омела 3 БМ.
tanita68 написа:Явно с Хипо сме писали едновременно. Аз пък си добавям мазнини към пушената сьомга, обикновено ядки.
tanita68 написа:gogo написа: Пушената сьомга е мазнина. 1БМ = 9 гр. С тия 28 гр сьомга си омела 3 БМ.
Извинявай, но в таблицата 28гр пушена сьомга е дадена като 1БП. Вярно е, че в нея има мазнина, но в случая се касае за риба и би трябвало тази мазнина да е от полезните. При това положение и аз трябва да смятам херингата като мазнина. По изчисления(данни от bb-team) излиза 1БП=39, 1БВ=9000, 1БМ=17. Нали съвета към новодошлите е да се придържат към таблицата поне в началото. Нека да го смята както е дадено в нея, няма нужда да се обърква допълнително. Като напредне ще почне сама да иска да е по-точна и да смята по етикет.
...
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта