Ура, урара! От днес 25.02.2014г постигнах първата си поставена цел: да отслабна с 10 кг.! Какво щастие!
Накратко: жена 40 г. старт: 30.11.2013г. ръст: 174 см, тегло: 102.3 кг., талия: 111 см., ханш: 124 см.
днес: 25.02.2014г. ръст: 174 см, тегло: 92.1 кг., талия: 106 см., ханш: 117 см.
резултат: тегло: -10.2 кг. , талия: -5 см., ханш: -7 см.
Споделям тук, защото зная, че само тук истински ще ми се зарадвате на успеха и защото това щастие дължа на всички вас, които пишете, споделяте опит и съветвате! Започвам да боря втората декада телесни мазнини и вече съм уверена, че ще имам успех! Бях се зарекла да не си правя дневник, докато не сваля 10 кг. и съжалявам, че не го направих, защото щях да си спестя много грешки, но сега възнамерявам да го направя когато имам време и то с цел да опиша точно грешките - осъзнати и неосъзнати, които съм допускала и които сигурно продължавам да допускам. И да не пропусна да се похваля: за тези 85 дни съм приобщила (надявам се да съм - времето ще покаже) 4 души към зоновото семейство с които всеки ден обменяме информация по телефона: правим менюта, смятаме грамажи и се радваме на успехите и самочувствието си. Благодаря Ви!
Всяко отделно действие и животът като цяло (ако не се превърне в природна случка, а се води съзнателно) означава поредица от най-дълбоки решения, чрез които душата избира своята съдба, смисъла на своята дейност и съществуване. Макс Вебер