Някой ако поръчва от iherb може да ползва и моя код за отстъпки - WMH952 . При първа поръчка се получава отстъпка от 5$ за поръчка на стойност под 40$, и отстъпка за 10$ за поръчка над 40$. За България за първа поръчка е изгодно това рибено масло
Now Foods, Super Omega EPA, Double Strength, 240 Softgels, което е препоръчвано и от специалиста по рибеното масло Гого.

На мен лично във Финландия ми е изгодно да си го поръчвам и на следващите поръчки, които са без отстъпка - излиза под 22 евро и не се облага с мито. Може да се поръча и това рибено масло
Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels, разликата е само в броя капсули. Честно казано аз съм доволна от това масло, когато го приемам по време на хранене няма рибени оригвания. Аз пия по 10 капсули - това са 6гр Омега3 дневно и понеже са ми много на един прием ги разпределям по 5 сутрин и вечер.
Търсих тук из Финландия свястно рибено масло, но честно казано не намерих нищо, това което се предлага масово е от черен дроб на треска и е с много ниско съдържание на Омега3, а цената е близка до маслото от iherb. Мислех да поръчам от маслото, което Хипо си беше поръчала от една датска фирма, но в сайта им за Финландия постоянно пише, че няма наличност. А и не съм сигурна, че ще ми излезе по-евтино от това.
Вече поръчах втора доза от iherb и ще очаквам да пристигне след около две седмици.