Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Браво Стеф и от мен. Лека полека и ще си намериш лична шивачка, която да ти стеснява дрехите.
pipilota написа:Стеф нищо не помага, няма смисъл от шивачка, щото след след 5-6 месеца ще си -20 кила, и просто от сега започвай да събираш пари за нови дрехи...с такава разлика в килата дрехите няма как да се "редактират" от шивачка Тук колекцията от зоНбита- шампиони все повече нараства
amaZONka написа:Похвално! Какъв по - добър старт и стимул да продължиш !
Manya написа:Денят на истината - четири седмици около Зоната (не смея да кажа "в") и да видим какво казват "съдиите" кантар и сантиметър.
височина/ханш/талия/тегло
26.01 - 156 / 125 / 119 / 90
23.02 - 156 / 118 / 108 / 86
Уф, не съм мръднала на височина Зоната не работи Все си мислех, че ще натрупам загубените килограми и сантиметри във височинка, ама не би... Но ще пробвам още един месец, може и да порасна поне с 1 сантиметър.
Мда, загубвам си чара на пухкавелка Но... Пълно с енергия и желание за движение. И само последните 2-3 дни го удрям на мързел сутрин - хич не ми се става. Но това не е от зоната, а от натрупана хронична умора, която отвреме навреме се проявява в желание за продължителен сън.
HippoDel написа:Еха, Маня, страхотни резултати! Браво на теб.
Само 4 килограма, а толкова много загубени сантиметри, как го правите това бе хора? Аз с -12кг, имам по 10 свалени сантиметра от талията и от ханша.
igito написа:Най-накрая си купих нов метър, че стария изчезна някъде. Сега и аз ще се запиша с резултати- малко ме е срам, ама...какво да се прави, поне има надежда. Та аз съм висока 178см. и започнах Зоната на 20.01.14г. със следните мерки 115кг, талия - 122см, ханш -126, гръдна обиколка - 128см. Днес е 22.02.14г. и резултатът е 178см височина не съм мръднала хе хе, килограми - 108,7, талия -118см., ханш - 124, гръдна обиколка - 126. Не съм си мерила бедрата и коленете, но като гледам и от там има леко освобождаване. Реших, че се чувствам добре и спрях хаповете за щитовидната жлеза, които ми бе изписала една ограничена женица. Чувствам се още по-добре и без тях.
Радвам се, че открих начина за по-доволно съществуване
igito написа:.....Реших, че се чувствам добре и спрях хаповете за щитовидната жлеза, които ми бе изписала една ограничена женица. Чувствам се още по-добре и без тях.
Радвам се, че открих начина за по-доволно съществуване
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта