Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Важно е дрехите да падат пред правилния човек!
mamamimi написа: Има ли значение дали е начупен или не?
mamamimi написа:Пипи и Гого благодаря от сърце! Отзивите за Bob's Red Mill овес са наистина добри. Сега като знам какво ми трябва със сигурност ще го намеря. Има ли значение дали е начупен или не? Ще трябва да набавя и брашното, триците, кашата. Захващам се за работа.
gogo написа:В iHerb се намират много неща на изключително изгодни цени.
tanita68 написа:В Англия не важи ли правилото за EU - до 22 евро не се облага с мито. Поне тук във Финландия е така. Аз си получих пратката от iherb и не съм плащала нищо. Пратката ми беше на стойност около 26 долара, което е по-малко от 20 евро. Провери на митницата какви са правилата при вас.
mamamimi написа:tanita68 написа:В Англия не важи ли правилото за EU - до 22 евро не се облага с мито. Поне тук във Финландия е така. Аз си получих пратката от iherb и не съм плащала нищо. Пратката ми беше на стойност около 26 долара, което е по-малко от 20 евро. Провери на митницата какви са правилата при вас.
Да си кажа чесно не съм на ясно. Възможно е и да си права Танита. Ще се поразровя тези дни. Пратката тогава ми беше за 29 паунда което със сигурност е над 22 евро . Може и за това да се е случило така.
koshuta написа:Здравейте
Може ли някои да ми помогне как да изчисля правилно колко БВ е домашния хляб, който си правя?
Рецептата е следната:
300 мл хладка вода
15 гр жива мая (или 1/2 пакетче суха)
2 с.л. олио
щипка сол, щипка захар
200 гр. бяло брашно
200 гр. брашно от лимец.
От таблицата с блокове видях, че 14 гр бяло брашно е 1 БВ, от тук сметнах, че 200 гр са приблизително 14,3 БВ. Но с лимеца и останалото нещо не мога да се справя. Ще съм много благодара за съдействие
gogo написа:В БГ пратки до 30 лв.(около 20$) не ходят на митница, т.е не им се начислява никакво ДДС и допълнителни такси. За пратки над 30 лв. има ДДС 20% и една твърда такса магазинаж или нещо подобно от 3.50 лв. И да напомня, не забравяйте да си слагате от безплатните мостри, че аз бях направил няколко поръчки докато разбера за тях. На пратка се полага по 1 и само по веднъж от мостра(за да е безплатна), но и това е по-добре от нищо.
mamamimi написа:Мерси Гого! Най - накрая проверих за митото тук. Сумата е £15. Пак е нещо ама кой да се сети по рано Както и да е сега ще си поръчвам спокойно.
Някой има ли съвети как да сме по-лесно и успешно в Зоната когато ти следваш Зоната а другите членове на семейството не . В къщи се готви всеки ден и ако трябва да приготвям за всеки различно отнема време. Убедена съм че скоро ще имам последовател но дотогава.... ?
Italiano написа:Italiano написа:Важно е дрехите да падат пред правилния човек!
Ще се самоцитирам, но от това достигнах до важно заключение: Зоната индиректно (а защо не и без "ин") помага за повишаване прираста на населението!
Хората отслабват, чувстват се по-уверени, по-доволни, по на КЕФ, имат повече енергия ... дрехите падат ... и така.
gogo написа:
Що се отнася до готвенето нищо не ти пречи да готвиш едно зоново меню, ти да си се храниш балансирано, пък другите - както искат.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта