Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mamamimi написа:Но тези другите ( целите) никъде не ги откривам. Откаде си ги набавяте?
mamamimi написа:Тук при мен лесно се намират овесените ядки, тези инстантните и то с най- различен вкус. Към тях се прибавя само млеко и става нещо като кашичка, много е вкусно но аз ги избягвам. Но тези другите ( целите) никъде не ги откривам. Откаде си ги набавяте?
Ина написа:Поуспокоих се малко като видях че не само аз тази седмица имам малки прегрешения, свързани с купони и рождени дни И да попитам, понеже като изядох един бонбон, а мисленето ми е вече зоново, започнах да търся в нета колко му е на този бонбон въглехидрати и мазнини. Оказа се че един бонбон Рафаело съдържа 4,78 г.мазнини и 3,74 г. въглехидрати. И как трябва да го броя - като 3,2 блока мазнини? А 2,4 блока въглехидрати дали да се броят? Въпроса не е точно зонов, но на всеки се случва от време на време да излезе...
Italiano написа:Най-правилно е този деликатес да го хапваш ... с приятели. Чакаме покана!
Според мен няма какво да го мислиш това едно бурканче. Хапнете си го с мъжа ти без да го смяташ. Все пак не е нещо, което ядеш всяка седмица.
Karrita написа:Можеш да си ги поръчаш от iherb заедно с рибено масло. Много са вкусни, аз си поръчах и съм много доволна, преди това си бях поръчала от българси сайт ( zelen.bg), но ги има в почти всички био онлайн магазини, но този от iherb е адски вкусен, вече само от там ще взимам!
eldass написа:Има в руските магазини "Берьозка" и на Женски пазар, в био магазините и за диетични храни. Но все пак зависи къде живееш, може и онлайн да се поръча.
igito написа:Здравейте, четох напред-назад из темата, но не видях някъде да се говори за хайвера, имам предвид чист хайвер. Имам симпатично малко бурканче съдържащо 100гр. хайвер от сьомга и смятах да си хапнем с мъжо, ама не го виждам в таблицата с блоковете, а на опаковката няма показания, освен, че пише 100%хайвер от сьомга и други работи на немски. Сигурна съм, че не е от заместителите дето ги продават за хайвер, а са разни растителни боклуци вътре. Някой може ли да ми каже как да смятам този деликатес. Благодаря предварително
gogo написа:igito написа:Здравейте, четох напред-назад из темата, но не видях някъде да се говори за хайвера, имам предвид чист хайвер. Имам симпатично малко бурканче съдържащо 100гр. хайвер от сьомга и смятах да си хапнем с мъжо, ама не го виждам в таблицата с блоковете, а на опаковката няма показания, освен, че пише 100%хайвер от сьомга и други работи на немски. Сигурна съм, че не е от заместителите дето ги продават за хайвер, а са разни растителни боклуци вътре. Някой може ли да ми каже как да смятам този деликатес. Благодаря предварително
Игито, и аз съм любител на хайвера(когато ми падне) и съм го сметнал така:
Червен хайвер(Горбуша) - 1БП=22 гр, 1БМ = 13 гр.,
а за хайвер от сьомга данните са 1БП=26 гр, 1БМ = 10 гр.
Това е по данни на ББ-Тиим.
Да ти е сладко. И задължително върху истински черен ръжен хляб за да е пълно удоволствието.
Italiano написа:Важно е дрехите да падат пред правилния човек!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта