Дневникът на Радост

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Радост

Мнениеот Gazilot » Чет Фев 13, 2014 4:43 pm

Много ме кефеше преди по разни форуми и т.н. съкращението RTFM ...Read The Fucking Manual
Тука може да га направим RTFB ..... - B=Book
Газилот,
член на политбюро на СОЗ
Аватар
Gazilot
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

Несебър

Зоната

Мнениеот Маня » Чет Фев 13, 2014 4:56 pm

pipilota написа: Frequently Asked Questions :laugh1: Залагам на второто...и да, ще гледам да го вметна някъде, че това объркване с тези 500 грама много ме дразни, най вече че се повтаря вече няколко път... Ще го вземем под внимание ;)

Ей, дали не може в FAQ-а да се включи и формулата за изчисляване по етикет?
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Мнениеот Pipilota » Чет Фев 13, 2014 6:22 pm

Хахахааа :laugh1: :laugh1: Сър Гази.... :laugh4: Думи нЕмам... :laugh2: вкарвам си новото съкращение в речника :) Ще го напиша и към колекцията със Зоновите думи :laugh1: Само че по-късно, че сега отлитам на тръстиката...айде до довечера :hug:

Маня, дам, може да го вкарам това пояснение към въпросите, но може и да е като отделна статиика, тъй като не се знае още колко друга информация ще вкарам...чакам си музата да довърша започнатото :laugh4:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот gogo » Чет Фев 13, 2014 10:21 pm

pipilota написа:
А и другото да допълня- на основните ястия гледай протеините да са както им казвам "истински", т. е да не са млечни продукти, а чисто хубаво месо ;) Млечните продукти ги оставяй за междинните закуски.

Пипи,
Какво ти е съобръжението за този извод? Аз до сега си мислех, че протеинът от изварата си е много добър. Аз ям много извара. Вкусна ми е, засища ме и ми е удобно. Не съм станал още вегетарианец, но напоследък като че ли ям по-малко месо. Лошо ли е това? :think2: :hug:
Последна промяна gogo на Пет Фев 14, 2014 6:13 am, променена общо 1 път
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Radost » Чет Фев 13, 2014 10:36 pm

gogo написа:
pipilota написа:
А и другото да допълня- на основните ястия гледай протеините да са както им казвам "истински", т. е да не са млечни продукти, а чисто хубаво месо ;) Млечните продукти ги оставяй за междинните закуски.

Пипи,
Какво ти е съобръжението за този извод? Аз до сега си мислех, че протеина от изварата си е много добър. Аз ям много извара. Вкусна ми е, засища ме и ми е удобно. Не съм станал още вегетарианец, но напоследък като че ли ям по-малко месо. Лошо ли е това? :think2: :hug:

И аз се включвам към този въпрос ,изварата ми харесва и си я хапвам всеки ден,а месо не бях яла преди Зоната почти 2 месеца и сега ми идва доста ,може ли да се набавя протеина без месо и ок ли е ?

Здрасти Thin Gazi :lol: като достигна на първо време двуцифрено число на кг и аз ще се разпиша така :laugh4:

Violka ,абе как ме стресира с тези 500 гр :hm: че аз редовно ги превишавам със салатите .

В момента чета първата книга на Барито ,но още имам неизяснени въпроси.

Пипи ,блоковете няма да казвам кой ми ги изчисли ....хайде помагайте колко да ги направя ,да намаля ли на 10 ?? :hm:
Аватар
Radost
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Някъде между Казабланка и Сандански :)

Мнениеот gogo » Чет Фев 13, 2014 10:40 pm

Радост,
Можеш сама да си сметнеш блоковете, напълно безплатно:
:wave:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Radost » Чет Фев 13, 2014 10:50 pm

Гого знам смятах ги :)

В първият сайт ми дава 11 блока,в този 9 ,и още повече се обърках :wow:
Аватар
Radost
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Някъде между Казабланка и Сандански :)

Мнениеот Italiano » Чет Фев 13, 2014 11:04 pm

Пробвай първо с 11 блока.
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Пет Фев 14, 2014 5:47 am

gogo написа:
pipilota написа:

Пипи,
Какво ти е съобръжението за този извод? Аз до сега си мислех, че протеина от изварата си е много добър. Аз ям много извара. Вкусна ми е, засища ме и ми е удобно. Не съм станал още вегетарианец, но напоследък като че ли ям по-малко месо. Лошо ли е това? :think2: :hug:

Гого, нямам нищо против млечните продукти, просто почти всички етикети които съм гледала, в повечето от тях все виждам съдържание на въглехидрати, Например Котидж чийз би трябвало да е само протеин, ама скоро се загледах в кутйиката- ми то си има и бая въглехидрати. Това е единствената причина, поради която предпочитам основните ястия с по-големите блокове да са месо, а млечните продукти да са за междинни закуски. Всеки сам си решава, но просто това е моя съвет :hug:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Pipilota » Пет Фев 14, 2014 5:59 am

Radost написа:Пипи ,блоковете няма да казвам кой ми ги изчисли ....хайде помагайте колко да ги направя ,да намаля ли на 10 ?? :hm:

:stupid: :bigsm35: Да беее, верно, съвсем забравих да предположа.... :scare: :laugh1:

Чакай бързо да медитирам малко :medi: , че да си сваля кортизола от този изсмукващ паразит...... :laugh1:

Сега от утре почвай по 11, а ако се наложи може да ги намалиш и до 10, но не и по-малко. Още малко фина настгройка ще ти направим, и после ще чакаме кантара да проговори на по-любовен двуцифрен език :yess:
:hugs1:
От теб се иска малко повече споделяне тук, как се чувстваш ежедневно, какво хапваш, каки промени забелязваш, всичко подробно...колкото повече пишеш, толкова повече ще помагаме. :hug: ;)
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот gogo » Пет Фев 14, 2014 6:15 am

Radost написа:Гого знам смятах ги :)

В първият сайт ми дава 11 блока,в този 9 ,и още повече се обърках :wow:

И аз съм за 11 блока. :hug:
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот Хриси » Пет Фев 14, 2014 7:17 am

Здравей и от мен, Радост! На няколко пъти се канех да те поздравя за добре дошла и да ти пожелая успех. Както казва Барито, Зоната е като състезание, в което винаги печелиш.

Моят съвет също е да започнеш с 11 болка, докато се настроиш към режима. Просто ще ти е по-комфортно с 11 блока, а и ефекта пак ще настъпи както с 11, така и с 9 блока. Понякога, когато огладнявах през първите седмици, даже е имало дни, в които приемах по 12 блока. Важно е всичко да балансираш.
Човек не може да открие нови океани, докато не събере куража да изгуби брега от погледа си.
Хриси
Студент в Зоната
Студент в Зоната

София

Мнениеот tanita68 » Пет Фев 14, 2014 10:57 am

Честит рожден ден! :bday1: :birthd: :rose-1:
Дано до следващия рожден ден да си постигнала желаните килограми и най-вече здравето да бъде идеално! Много, много щастие и любов! Усмихнати дни изпълнени със зонова енергия! :bigsm18: :redflow: :rose-3: :rose-2:
Аватар
tanita68
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

Уусикаупунки, Финландия/ Свищов, България
Жена

Мнениеот vanja » Пет Фев 14, 2014 11:22 am

Радост, Честит Рожден Ден! Нека твоите мечти станат реалност!
Днес имаш двоен празник! С пожелание и за много любов!
Аватар
vanja
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Бургас

Мнениеот Karrita » Пет Фев 14, 2014 11:46 am

Честит празник Радост, всъщност празници! :birthd: :rheart: :bigsm40:
Само хубави емоции ти желая!
Ask for more!
Аватар
Karrita