Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа: Frequently Asked QuestionsЗалагам на второто...и да, ще гледам да го вметна някъде, че това объркване с тези 500 грама много ме дразни, най вече че се повтаря вече няколко път... Ще го вземем под внимание
pipilota написа:
А и другото да допълня- на основните ястия гледай протеините да са както им казвам "истински", т. е да не са млечни продукти, а чисто хубаво месоМлечните продукти ги оставяй за междинните закуски.
gogo написа:pipilota написа:
А и другото да допълня- на основните ястия гледай протеините да са както им казвам "истински", т. е да не са млечни продукти, а чисто хубаво месоМлечните продукти ги оставяй за междинните закуски.
Пипи,
Какво ти е съобръжението за този извод? Аз до сега си мислех, че протеина от изварата си е много добър. Аз ям много извара. Вкусна ми е, засища ме и ми е удобно. Не съм станал още вегетарианец, но напоследък като че ли ям по-малко месо. Лошо ли е това?![]()
gogo написа:pipilota написа:
Пипи,
Какво ти е съобръжението за този извод? Аз до сега си мислех, че протеина от изварата си е много добър. Аз ям много извара. Вкусна ми е, засища ме и ми е удобно. Не съм станал още вегетарианец, но напоследък като че ли ям по-малко месо. Лошо ли е това?![]()
Radost написа:Пипи ,блоковете няма да казвам кой ми ги изчисли ....хайде помагайте колко да ги направя ,да намаля ли на 10 ??
Radost написа:Гого знам смятах ги
В първият сайт ми дава 11 блока,в този 9 ,и още повече се обърках
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта