Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Стеф написа:Хриси написа:А като печете мъфини намазвате ли формичките/тавата с мазнина? Аз все още нямам формички и ги пека в тава, но залепва адски много по тавата. Не я мажа нито с олио, нито с брашно я поръсвам. Дали е от това?
Аз ги пека във тавичка за мъфини и слагам хартиени формички. После по-лесно се вадят
Това е баницата ми...
pipilota написа:Стеф, снимката нещо липсва тук...дай на ново
pipilota написа: Иначе аз нали казах че ми щеше да пробвам някаква гъбена каша, че най накрая с подръчни материали спретнах това Гъби фрикасе с пушено пиле Направо стана божествено невероятно вкусно....
pipilota написа:Обачеее Карнцеее, тоя желатин не се ли води протеин...от извстно време съм в чуденка... Хич не обичам да изпадам в подробности за някакви мини грмажчета в по-малко или в повече, ама нали знаеш като пуснем рецепта в сайта, и коментарите се почват.....
Manya написа:Тя така и е направила. Но не е оразмерила снимката предварително. Затова е голяма. Иначе има линк: http://prikachi.com/images/399/7049399i.jpg
Ето я оразмерена:Скрит текст:
лилит написа:pipilota написа:Обачеее Карнцеее, тоя желатин не се ли води протеин...от извстно време съм в чуденка... Хич не обичам да изпадам в подробности за някакви мини грмажчета в по-малко или в повече, ама нали знаеш като пуснем рецепта в сайта, и коментарите се почват.....
Ами то става дума за цял блок протеин, не за мини грамажчета 8гр желатин е 1 блок протеин. Пакетчето обикновено е 7гр.
Даа, разпространявам правата вяраpipilota написа:А ти Лилит къде изчезваш и се появяваш Гледам че се разхождаш из форума на Розали и им носиш информация от тук
pipilota написа:Да, ама като се замисля, то в цялата рецепта която е за 6 блока има едно пакетче протеин. Т.е цлялото пакетче ако се раздели на 6 части, то не не би трябвало да се брои.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта