Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pfoenix написа:В моя град има следните магазини: "Билла,Лидъл и на 12.02. ще отворят и Кауфланд" , желанието го имам, но не мога да разбира нищо от тези формули. Сега още повече се обърках, ще може ли на лично да ми помогнеш с хранителния режим.? Да опитвал съм овес няколко пъти, става ми много гадно тъй като го смесвах с кисело/прясно мляко и направо после връщах.
Стеф написа:Имам питанка - моя син иска да му приготвя панирани пилешки хапки. Мога ли по някакъв начин да ги използвам и аз за вечеря?
Стеф написа:Ясно - забравям за панирани пилешки хапки. Но на малкия ще направя, разбира се. Преди много често ги ядяхме - уважавахме си ги. Но край.
чичо Чарли написа:Здравейте колеги! Отдавна не бях се вписвал тук сред вас Моля някой да ме "светне" за кафето, как да го смятам. Преди време пак беше ставало въпрос , но беше отдавна и не успях да намеря коментара. Благодаря предварително ! Добре дошли на всички "новички" сред нас и кураж и успех естествено.
Manya написа:Може да се пробва с овесени трици обогатени с подправка за пиле (дори готова да е) и белтък разбит на сняг за овалване. И в кашицата да се сложи зехтинец. И печени на хартия във фурната.
vanja написа:Звучи вкусно, аз ще го пробвам това, но със съвсем малко готова подправка, че вече гледам много да не ги ползвам готовите миксове, преди много ги ползвах, но са пълни с Е-та, гледам да ползвам натурални подправки -по възможност пресни - копър, магданоз, може и сухи натурални.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта