Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:eleen Аз не схванах точно какво имаш предвид за фракционната дестилация, но ако знаеш английски, много ще се радвам ако прочетеш книгата на Сиърс OmegaRX.
Ето ти едно откъсче:
"The final breakthrough in fish oils was the development
of what I consider a pharmaceutical-grade product. This
requires advanced chemical engineering that begins with
the removal of most of the saturated fat by fractional distillation
and the removal of virtually all the PCBs (measured
in parts per billion) by more sophisticated molecular distillation."
Ако има желаещи да превеждат
Все пак не забравяй, че науката се развива с изумителна скорост, и може би това което се е учило в студентските години, или в учебниците издадени преди години може би вече не е актуално, ако има разминаване с твоите знания и тези на Сиърс....Аз лично не се съмнявам в информацията от Барито, но и не разбрах точно каква е твоята чуденка
Karrita написа:Хммм, и какво излиза, че това от iherb не е хубаво? Случвало ми се е да се оригвам на риба....
pipilota написа:И аз така мисля. Може понякога да се оригнеш на риба, но казвам ПОНЯКОГА....Ама Ити обаче така ми прозвуча, сякаш всяка погълната капсула предизвиква редовно оригване
pipilota написа:"The final breakthrough in fish oils was the development
of what I consider a pharmaceutical-grade product. This
requires advanced chemical engineering that begins with
the removal of most of the saturated fat by fractional distillation
and the removal of virtually all the PCBs (measured
in parts per billion) by more sophisticated molecular distillation."
Italiano написа:pipilota написа:И аз така мисля. Може понякога да се оригнеш на риба, но казвам ПОНЯКОГА....Ама Ити обаче така ми прозвуча, сякаш всяка погълната капсула предизвиква редовно оригване
Ами, ако трябва да кажа кое от двете, бих казал, че по-скоро се оригам на риба, отколкото не, т.е. със сигурност в повече от 50% от случаите, да не кажа почти всеки път.
Italiano написа:Karrita написа:Хммм, и какво излиза, че това от iherb не е хубаво? Случвало ми се е да се оригвам на риба....
Ами, аз точно от гоговото съм се оригал на риба ... не казвам, че не е добро, но ако се гледа и това като признак за качество ...
gogo написа:Супер Маня.
Ти още не си го поръчала (25.02) а то дошло. (това в кръга на майтапа ). Поръчките обаче наистина в нормално(не коледно) време идват за около 2 седмици. Със здраве да си го изпиеш.
pfoenix написа:Рибеното масло, задължително ли е да се приема.? Тъй като до сега, не съм го ползвал, съответно не съм си купил.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта