Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
лилит написа:Аз пък съм Тома Неверни и все проверявам
Днес тръгнах да правя салата с пресен лук и пак съм - по таблицата 80гр е блока което е абсурд, при 130 за стария който има много повече въглехидрат. 180 е доста по-близо до истината май.
Radost написа:Здравейте и в тази тема от мен
Искам да попитам и много се извинявам ако е коментирано а не съм видяла ,сега си пека пилешко с гъбки ,и не ми е ясно за гъбите сурови или готвени се мерят да не объркам блоковете ,видях в таблицата че са дадени само за чаши и няма грамаж,това 10 чаши за 1 блок ли се равнява
Другият ми въпрос е ,аз първо сварих пилешкото и сега го сложих да се запече заедно с гъбите,в тавичката добавих една чаша от бульона на пилето ,който ми изглежда малко мазничък,как да пресметна мазнините и трябва ли да ги добавям в този случай ?
Хриси написа:Какво ви е мнението за лаврак? Аз пресметнах протеините в този вид риба и ми излезе за 1БП само 29-30 гр., а не 42.
Хриси написа:С най-голямо удоволствие, Кари! Аз за лаврак умирам, а като сметнах, че едва 90гр. са ми три блока, ми причерня.
Иначе и аз като Гого започвам да меря и целя всичко до грам, че нещо от една седмица съм в як застой.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта